Лайм

Onuka показала весільні фото і привітала чоловіка з річницею шлюбу

4 роки тому Ната Жижченко і Євген Філатов стали родиною

Через місяць після народження дитини Ната Жижченко (Onuka) і Євген Філатов (The Maneken) знайшли ще один приємний привід для свята - їх родині виповнилося 4 роки. І хоча співачка рідко говорить про особисте життя, на честь річниці вона поділилася в Instagram зворушливими сімейними фотографіями.

Фото: instagram.com/onukaofficial

"У Всесвіта є свій план. Так вийшло, що за останні місяці події особистого життя переважили всі інші приводи і новини. Що ж? Особисте справді цікавить. І хоча я впевнена, що "щастя любить тишу", наша історія знана. 4 роки тому вона отримала нове продовження, почалася чергова цікава, непередбачувана і захоплююча глава нашого життєпису, - розповіла Onuka. - Скажу, що стосунки, як на мене, це не про фото в мережі і гучні заголовки. Стосунки - це про роботу. Двох людей. Щодня. Народна мудрість тлумачить, що "друг пізнається в біді, а жінка в бідності". Я поділяю її на всі сто. Переживаючи спільні злети і падіння, ми стаємо ще ближчими і продовжуємо творити нашу спільну історію, моментами якої, все ж таки, хочеться поділитися".

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

Крім весільних фотографій Ната опублікувала знімки часів вагітності і найсвіжіші кадри, на яких зображений їхній маленький син Саша.

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

Фото: instagram.com/onukaofficial

"Прекрасні слова, і ви з Женею чудові", - пишуть в коментарях. - "Які чудові моменти! Знімки, які ілюструють ваше життя. Щастя вам з Євгеном і вашим маленьким сонечком".

  • Раніше Onuka розповіла, як дізналася про вагітність і чому приховувала цю новину від публіки. Молоді батьки дали перше інтерв'ю після народження первістка.
  • 20 червня Джамала поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона знову стала мамою. Переможниця Євробаченн- 2016 подарувала своєму чоловікові Бекіру Сулейманову другого сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях