Лайм

У Києві послабили карантин, і співачка Приходько не стримала злості. Каже, всьому виною "вечірній квартал"

Співачка прокоментувала рішення місцевої влади

З 24 червня в Києві скасували ряд карантинних обмежень, які ввели через пандемію коронавірусу. При тому, що за останню добу в столиці зафіксували новий сплеск захворюваності. Про рішення місцевої влади вже встигла висловитися співачка і екс-член партії "Батьківщіна" Анастасія Приходько.

На своїй сторінці у Facebook артистка написала пост, в якому різко прокоментувала дві важливі новини середи. Свою публікацію вона супроводила скриншотами двох заголовків: "У Києві рекорд хворих на Covid-19 за добу" і "В столиці відкривають ресторани, театри і кінотеатри, - Кличко".

"Ну про це я давно написала ... Що й треба було довести. Як ми можемо сподівається на розвиток нашої країни у всіх сенсах, якщо вони не можуть між собою узгодити хто б**дь що заявляє! Тут завжди запалює наш вечірній квартал!" , - прокоментувала Приходько.

Нагадаємо, що з середи, 24 червня, в Києві вводиться черговий етап ослаблення карантину. Про це в ході брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко. Столична влада дозволила відкрити ресторани, басейни і кінотеатри. Крім того дозволено проведення культурних і мистецьких заходів чисельністю до 10 осіб.

На середу, 24 червня, в Києві коронавірус виявили у 4 528 осіб, з них 99 нових діагнозів підтвердили за минулу добу.

  • Анастасія Приходько вкрай рідко балує фанатів знімками своїх дітей. Але з нагоди дня народження свого первістка артистка вирішила зробити виняток. Знаменитість показала, як підросла її старша дочка - 30 березеня Нані виповнилося 10 років.
  • У вересні 2019 року Анастасія Приходько повідомила, що залишає партію Юлії Тимошенко "Батьківщина" і повертається на сцену.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.