Лайм

У басейні на балконі: Слава Камінська показала, як проводить спекотні дні

Співачка опублікувала кілька знімків домашнього відпочинку

Солістка урту "НеАнгели" Слава Камінська облаштувала басейн прямо на балконі-терасі своєї розкішної квартири. Тепер співачка може плескатися у воді і загоряти не виходячи з дому.

Кілька кадрів домашнього відпочинку артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімках Слава зображена зі своїми дітьми - 5-річним сином Леоном і 4-річною донькою Лаурою. На одному фото зіркова матуся красиво позує, а на інших - дуріє зі своїми малюками.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Чілімся. Дельфін і русалка", - підписала веселі фото знаменитість. Для сімейного відпочинку Слава обрала купальник нюдового відтінку, який підкреслює її розкішне декольте.

Шанувальники Камінської оцінили її ідею з басейном, а також захопилися фігурою співачки і відзначили її схожість з Анджеліною Джолі.

"Стала схожа на Анджеліну Джолі", "Красуня", "Шикарна", "Перше фото - прямо дуже схожі на Малефісенту. Дуже красиво", "Хороша русалка", "Красуня", - захоплюються фанати.

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

  • Раніше Слава Камінська зізналася, що зробила ліпосакцію. Співачка додала, що вона ні в якому разі не пропагує такий метод корекції фігури, а просто ділиться інформацією, яку "деякі продають за гроші".
  • Також Слава з "НеАнгелів" розповіла, чому не живе разом зі своїм новим обранцем. Співачка відкрила щільну завісу особистого життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях