Лайм

Ірина Білик з гумором подякувала Зеленському за почесний орден: фото

Співачка знайшла спосіб відрізнитися від колег

Співачка Ірина Білик на особистій сторінці в Інстаграм подякувала президенту України Володимиру Зеленському за присвоєння їй державної нагороди княгині Ольги ІІІ ступеня.

На відміну від своїх колег, удостоєних почесних звань до Дня конституції, 50-річна артистка вирішила підійти до посту подяки з гумором і подякувати Зеленському в образі княгині Ольги.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Мені дуже приємно бути нагородженою орденом саме в День Конституції, - написала Білик, приклавши до свого посту фото у відповідному образі. - Я дуже вдячна всім, хто любить мою творчість, це наша спільна нагорода".

Примітно, що це не перше почесне звання Ірини Білик, раніше співачці також були присвоєні звання Заслуженого артиста України (1996) та Народного артиста України (2008).

Що ж стосується "Народного артиста", навколо цього звання Ірини Білик свого часу виникло безліч суперечок - співачці пригадали участь у всеукраїнському турі "Молодь - проти! Молодь - за!" на підтримку кандидата в президенти від "Партії регіонів" Віктора Януковича (2004 рік). Крім Білик в ньому також взяли участь співачки Ані Лорак, Наталя Могилевська, Асія Ахат, Альона Вінницька, співак Віктор Павлик, гурти "Скрябін", "Алиби" та інші.

  • Напередодні Дня Конституції, який відзначався в Україні 28 червня, президент Володимир Зеленський розпорядився присвоїти державні нагороди діячам культури і не тільки. Так, наприклад, продюсер Потап став Заслуженим артистом України, а режисери Наріман Алієв і Антоніо Лукич - Заслуженими діячами мистецтв України.
  • Раніше Потап та співзасновник MOZGI Entertainment Ірина Горова розповіли theLime, як музичний бізнес в Україні переживає карантин. За словами продюсерів, вони спостерігають справжню боротьбу за виживання.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях