Лайм

У мережі з'явилося фото з весілля Андрія Макаревича та його молодої дружини

Сам музикант запевнив, що великої таємниці з весілля не робив

У грудні минулого року музикант Андрій Макаревич, лідер гурту "Машина времени", одружився вчетверте. Обраницею артиста стала 36-річна киянка, яка з часом перебралася жити до Ізраїлю. Пара узаконила свої стосунки, не афішуючи цю подію, і лише зараз в мережі з'явилося фото з церемонії.

На знімку, опублікованому Telegram-каналом "НеМалахов", зображені Андрій Макаревич та його наречена Ейнат Кляйн - журналістка і фотограф. Весілля відбулося в Яффі (Ізраїль), а за торжеством спостерігали лише близькі друзі та родичі.

Фото: Telegram-канал "НеМалахов"

При цьому, як посміявся пізніше Макаревич, великою таємницею їх весілля не було. Проте уникнути ажіотажу в пресі не вдалося. "Ми не робили ніякого такого секрету, але російська жовта преса, мабуть, зовсім втратила нюх і проґавила цю історію - мене це дуже влаштовувало, - зізнався артист. - І тільки пізніше, коли я в якомусь інтерв'ю згадав дружину, вони схаменулися. Це було дуже смішно".

Організацією весілля, додав музикант, займалася його майбутня дружина. Церемонія пройшла в старовинному інтер'єрі та з частуваннями відмінного шеф-кухаря. "Я переконався, що одружився на перфекціоністці, яка доводить до ідеалу все, за що береться", - зазначив 66-річний Макаревич.

Фото: sobesednik.ru

Наскільки відомо, сьогодні Ейнат займається туристичним бізнесом, володіє п'ятьма мовами. Але так як в дні карантину справи трохи просіли, жінка знайшла час для паралельного проекту - продажу елітного вина. Як і де бізнесвумен познайомилася з Андрієм Макаревичем, невідомо. Але шанувальникам музиканта добре відомий той факт, що лідер "Машини" - великий любитель елітних вин та пізнавальних подорожей.

  • Раніше українська телеведуча Інна Шевченко вийшла заміж у Франції. Читайте на theLime, хто став її обранцем і як пройшло скромне весілля в Провансі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях