Лайм

Перехворілий на коронавірус Том Хенкс присоромив людей, які не носять маски

Актор назвав три речі, які зроблять світ безпечнішим

У березні Том Хенкс з дружиною Ритою Вілсон перехворіли на коронавірус, тому не з чуток знають про серйозність його симптомів і труднощі життя в ізоляції. Саме тому 63-річного актора всерйоз стурбувала кількість людей, які відмовляються від масок і провокують подальше поширення інфекції.

Фото: instagram.com/tomhanks

"Насправді є тільки три речі, які ми можемо зробити, щоб благополучно дожити до завтрашнього дня: носити маску, дотримуватися соціальної дистанції і мити руки, - сказав Хенкс на прес-конференції, присвяченій рекламі свого нового фільму "Хорт". - Ці речі настільки прості, настільки елементарні, що коли хтось не може себе змусити їх дотримуватися - я просто скажу: як вам не соромно? Не будьте ослами, просто робіть свою справу. Це дуже просто. Адже якщо ви їдете на машині, ви не перевищуєте швидкість, ви використовуєте поворотник і не збиваєте пішоходів. Господи, це здоровий глузд".

Також актор розповів, як вони з дружиною впоралися з Covid-19.

"У нас було близько 10 днів дуже неприємних симптомів. На щастя, не вони загрожували життю. Ми були ізольовані і стежили одне за одним, бо якби наша температура підвищилася, якби легені заповнилися, якби щось пішло не так, нам знадобилася б кваліфікована медична допомога. Але цього не сталося. Я думаю, ми були зразковими видужуючими від Covi-19, але ми також були ізольовані, щоб не передати його кому-небудь ще. З тих пір ми дотримувалися соціального дистанціювання, тому у нас все добре", - вважає він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях