Лайм

Дочка Майкла Джексона здійснила камінг-аут. 22-річна Періс і не думала, що буде зустрічатися з хлопцем

Дівчина вказала, що вважає по-справжньому важливим в кожній людині

Дочка співака Майкла Джексона, 22-річна Періс Джексон, зробила камінг-аут. В одному з останніх інтерв'ю дівчина розповіла, що свого часу зустрічалася і з хлопцями, і з дівчатами, при цьому не вважає себе бісексуалом. Адже одного разу її партнером був хлопець з вагіною.

Протягом останніх двох років Періс має стосунки з гетеросексуальним хлопцем, але зізнається, що ніколи до цього не думала про серйозні стосунки з чоловіком взагалі. "Думала, що одружуся з дівчиною. Я більше зустрічалася з жінками, ніж з чоловіками", - цитує її Mirror .

Періс Джексон Фото: Getty Images

При цьому Періс не вважає важливим використовувати будь-які ярлики: "Можу назвати себе геєм, так і є, напевно. Навряд чи я бісексуал, так як зустрічалася не тільки з чоловіками та жінками. Одного разу у мене був чоловік з вагіною. Не має значення , що у людини в штанях, важлива її особистість", - уклала вона.

Нагадаємо, Періс Джексон - спільна дочка Майкла Джексона та його другої дружини, медсестри Деббі Роу. Шлюб пари був недовгим, Джексон та Роу одружилися в листопаді 1996 року і розлучилися вже в 1999-му. За цей час жінка народила артистові сина (Прінс Майкл Джексон I) і дочку Періс.

Після розлучення діти залишилися жити з музикантом на відомому ранчо "Неверленд", і деякий час преса буквально полювала на родину Джексона. Адже при кожній появі на публіці з дітьми він приховував їх обличчя за допомогою медичних масок, окулярів або різних аксесуарів.

Майкл Джексон і маленька ПерісФото: Getty Images

Будучи вже повнолітньою, Періс Джексон прикрасила обкладинки журналів Rolling Stone, Vogue Australia, Harper's Bazaar та інших, що дало хороший старт її модельній кар'єрі. У 2017 та 2018 роках дівчина знялася в серіалах "Зірка" та "Небезпечний бізнес".

  • Періс Джексон зіграє Ісуса в новому серіалі "Звичка" (Habit). У мережі з'явився перший кадр з дочкою Джексона і подробиці сюжету.
  • Про життя та кар'єрі Майкла Джексона знімуть фільм. За справу взявся продюсер "Богемної рапсодії", і судячи з його регалій, байопік має всі шанси стати грандіозним.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях