Лайм

Він давав гроші і мені це подобалося: переможниця "Холостяка" зізналася в романі з одруженим чоловіком

Даша Ульянова розповіла, що була коханкою

Переможниця десятого сезону шоу "Холостяк" каналу СТБ Даша Ульянова раніше розповіла, що зустрічається з чоловіком, який старше за неї на 20 років. Але це не найекстремальніший досвід в житті дівчини. До участі в реаліті гімнастка перебувала в стосунках з одруженим.

Про це вона відверто розповіла в YouTube-проект "Без комплексів". На останньому курсі театрального інституту Даші захотілося "трешу" і вона закрутила бурхливий роман з "женатиком". На той момент Ульяновій було 20 років.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

"У мене почався новий етап гулянь, - згадує переможниця "Холостяка". - Я приїхала до Києва і познайомилася з чоловіком, який був старший, йому було 35. Він мені давав гроші і мені це подобалося. Правда, не сильно багато, в місяць тисячу максимум. Я була закохана в цього чоловіка, ось це моє перше кохання".

Згодом Даші захотілося більшого, але чоловік не збирався залишати сім'ю. "Я зрозуміла, що я нещасна коханка", - зазначила гімнастка.

Тоді дівчина приймає рішення відправитися до Китаю. "Я хотіла, щоб він мене зупинив, але він цього не зробив. Він сказав: "Дашенька, ти така молодець, це новий етап". Я пройшла кастинг і поїхала туди як танцюрист".

У Китаї Даша попрацювала півроку і весь цей час намагалася забути про стосунки зі своїм першим коханням.

  • Макс Михайлюк і Даша Ульянова не залишилися парою після "Холостяка". У мережі тут же заговорили про таємну кохану одесита. Сам пілот деякий час приховував свої нові стосунки, але недавно все ж підтвердив, що чутки виникли неспроста - після фіналу шоу він і правда зустрів іншу.
  • Даша Ульянова продовжує носити каблучку, подаровану холостяком в фіналі проекту, і не виключає можливості, що вони з Максом можуть бути разом в майбутньому. За словами дівчини, у них не було жодних стосунків, адже після секс-скандалу вони просто припинили спілкуватися, навіть не даючи своїм почуттям шансу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.