Лайм

Каньє Вест зареєструвався кандидатом в президенти США, хоча раніше його плани балотуватися спростували

Репер має намір представляти партію Birthday Party

Репер Каньє Вест, політичні амбіції якого раніше назвали наслідками чергового психічного розладу, все ж зареєструвався кандидатом у президенти США у виборчій комісії штату Оклахома.

Вранці 16 липня відповідні дані з'явилися у місцевому виборчкомі. З документа випливає, що репер збирається представляти партію BDY (Birthday Party).

Каньє Уест Фото: Getty Images

Примітно, що 15 липня було крайнім терміном для подачі необхідних документів. Судячи з усього, Вест таки встиг подати всю необхідну інформацію та сплатити реєстраційний збір у розмірі $35 тис.

Фото: docquery.fec.gov

Шанувальники музиканта дивуються, адже 15 липня фахівець з підготовки до виборів Стів Крамер заявив про рішення команди Уеста припинити підготовку до президентських перегонів. За словами Крамера, репер всерйоз готувався до виборів, але раптово плани змінилися. У свою чергу, родина музиканта допустила, що його президентська кампанія була лише черговим епізодом загострення біполярного розладу. Тепер же, як мінімум, в Оклахомі прізвище Веста з'явиться у виборчому бюлетені.

  • Нагадаємо, про наміри Каньє Веста балотуватися в президенти США стало відомо 4 липня. Тоді ж плани музиканта підтримав глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск. Що правда, підприємець різко змінив свою думку після чотиригодинного інтерв'ю репера журналу Forbes. 59-ті вибори президента в США заплановані на 3 листопада.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях