Лайм

Українська модель вийшла заміж за француза - весільну церемонію провели в Каннах

Кохання не знає кордонів!

Українська модель і ювелірний дизайнер Анна Андрес вийшла заміж за французького бізнесмена Давида Барокаса. Весільна церемонія пройшла в минулу суботу на Лазурному узбережжі.

Кілька знімків з торжества дівчина опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Спочатку пара готувала пишне весілля, яке мало відбутися в травні. Але коронавірус втрутився в романтичні плани закоханих.

Фото: instagram.com/ann.andres

"Ми готували весілля з грудня 2019 на початок травня 2020 року, - зізналася модель. - Але життя внесло свої корективи, трохи посміявшись над нашими планами. Одного чудового дня, незадовго до самого весілля розуміємо, що торжество доведеться скасувати. Пандемія!".

Закохані вирішили просто розписатися, а пишне гуляння планують влаштувати після карантину. Весільна церемонія пройшла в Каннах. Її особисто провів мер міста Давид Ліснар, що змусило молодят ще більше хвилюватися.

Фото: instagram.com/ann.andres

Фото: instagram.com/ann.andres

"Велике і галасливе весілля ми святкуватимемо в наступному році, щоб з усього світу змогли приїхати наші численні друзі і, звичайно ж, сім'я. Наразі вибрали камерний формат у вигляді ланчу, який для нас готував французький шеф Ерік Фрешон, володар трьох зірок Мішлен" , - розповіла модель виданню Vogue UA.

Фото: instagram.com/ann.andres

Наречена з'явилася на церемонії у стриманій плаття Gyunel Couture, яка підкреслило її витончену фігуру, зробивши акцент на розкішному декольте. А палець Анни прикрашала обручка Edouard Nahum, оформлена по всьому периметру жовтими діамантами.

Фото: instagram.com/ann.andres

Фото: instagram.com/ann.andres

Анна Андрес - успішна модель. Вона увійшла в сотню найкрасивіших жінок в Україні і виграла безліч конкурсів краси, в числі яких "Міс Україна Всесвіт". У жовтні 2019 року Андрес відкрила в Києві перший шоурум ювелірного бренду Anna Andres Jewelry.

Фото: instagram.com/ann.andres

Фото: instagram.com/ann.andres

Фото: instagram.com/ann.andres

  • Українська модель Алла Костромічова та італієць Джейсон Капоне дистанційно відсвяткували п'яту річницю їх скромного таємного весілля. Люблячий чоловік надіслав дружині букет квітів. З цього приводу Костромічова розповіла, якою була їхня церемонія без гостей і весільної сукні.
  • Ведуча програми "Факти" на каналі ICTV Інна Шевченко вийшла заміж за французького режисера Лорана. Пара зіграла скромне весілля в Провансі, яке раніше доводилося відкладати через карантин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях