Лайм

Зірка "Капітана Америки" записав відео для 6-річного героя, який врятував сестру від собаки та постраждав

Хлопчиком захоплюються й інші знаменитості

Актор Кріс Еванс, який зіграв супергероя Капітана Америку в серії однойменних фільмів Marvel, записав коротке відео для першокласника Бріджера Уолкера, в якому назвав хлопчика справжнім героєм.

9 липня школяр закрив собою молодшу сестру від великої сусідської собаки. Ігноруючи отримані рани, Бріджер зумів відігнати пса і забрав дівчинку додому. Пізніше лікарі наклали йому 90 швів. Як тільки ця історія потрапила до ЗМІ, Кріс Еванс записав юному герою коротке відео. Ним на особистій сторінці в Інстаграм поділилася мати хлопця Ніколь Уолкер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nikki Walker (@nicolenoelwalker)

"Привіт, Бріджере! Капітан Америка тут, як ти там? - звернувся до хлопчика актор. - Я прочитав твою історію і дізнався, що ти зробив. Дозволь мені сказати ось що: ти - справжній герой. Те, що ти зробив, - дуже хоробрий вчинок. Твоїй сестрі дуже пощастило, що у неї є такий брат".

У коментарях під цим відео відписався ще один "Месник" - актор Марк Руффало, який зіграв Халка: "Люди, які ставлять безпеку інших вище своєї, - найгероїчніші [...] Я щиро поважаю тебе і захоплююся твоєю сміливістю. Справжня сміливість - не принижувати інших людей, не бити їх, не видавати себе за крутого хлопця. Справжня сміливість - це знати, як вчинити правильно, навіть якщо це завдасть тобі болю. Ти крутіше багатьох людей, яких я бачив або знав".

Не пройшла новина і повз актрису Енн Хетеуей. Зірка фільму "Стажер" опублікувала фото брата та сестри на своїй сторінці в Інстаграм, супроводивши коротким коментарем: "Я не з Месників, але впізнаю героїв, якщо бачу їх. Я можу тільки сподіватися, що у мене буде хоча б половина твоєї хоробрості, Бріджере. Бажаю тобі швидкого одужання".

  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки