Лайм

Олег Винник представив свою партнерку на Танцях з зірками-2020

У танцівниці вже є одна перемога на проекті

Днями стало відомо, що Олег Винник став учасником нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Тепер організатори розкрили ім'я хореографа, який складе співакові пару на паркеті.

Свою партнерку артист особисто представив в своєму Instagram. Він опублікував спільне фото з танцівницею і написав: "Знайомтеся! Легка, вимоглива, відповідальна. Олена Шоптенко - моя партнерка на паркеті".

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Шоптенко в свою чергу поділилася схожим кадром і супроводила його грайливим підписом. "Ну що, потанцюємо, Олег Винник?", - написала хореограф.

У коментарях жартують, що пару відразу можна оголошувати переможцями. "Я одна бачу пару-переможницю ще до початку проекту?! Професіоналізм танців Олени плюс вовчиці Олега однозначна перемога", "Я знаю пару переможців. Вони можуть навіть не танцювати", "По- моєму я знаю хто переможе в цьому сезоні", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

  • Нагадаємо, що новий сезон "Танців з зірками" стартує цієї осені. Оцінюватимуть виступи Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс.
  • Другою учасницею нового сезону стала колишня солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер, яка вже брала участь в "Танцях з зірками" у 2006 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях