Лайм

6 акторів радянського кіно, які зіграли успішні ролі не за віком

Скільки років насправді було виконавцям відомих ролей

Екранний вік персонажів дуже часто відрізняється від справжнього віку акторів, які їх грають. Чи знаєте ви, скільки насправді років було артистам, які виконали ролі Попелюшки, "мимри" Калугіної в "Службовому романі" і багатьох інших?

Чарівній Яніні Жеймо, яка запам'яталася багатьом радянським глядачам юною Попелюшкою, на момент зйомок однойменного фільму було 37 років. Тендітна статура, миле обличчя і безмежна чарівність допомогли жінці перевтілитися в юну романтичну дівчину.

У знаменитій кінострічці "Любов і голуби" актриса Наталя Тенякова талановито виконала роль баби Шури. Хоча самій Наталі в цей час було на 20 років менше, ніж її персонажу. В інтерв'ю актриса часто розповідає історію про те, як прийшла на проби в купальнику, а їй сказали, що дають роль бабусі. Тенякова спочатку була обурена і навіть вирішила, що її розігрують. Але потім все-таки погодилася, і не прогадала.

Актриса Тетяна Аксюта віртуозно зіграла 16-річну школярку Катю, хоча самій дівчині на момент зйомок фільму "Вам і не снилося" було вже 23 роки. А ось її партнеру дійсно було 16 років, але пара грала настільки гармонійно, що ніхто не запідозрив різницю у віці.

Коли Ірина Муравйова грала 17-річну старшокласницю у фільмі "Карнавал", їй вже було 32 роки. Ця роль далася Ірині настільки добре, що за неї вона отримала визнання журналу "Радянський екран". Там її назвали найкращою актрисою 1982 року.

Схожа ситуація сталася і з актрисою Надією Румянцевої у фільмі "Дівчата". Її героїні Тосі за сюжетом 18 років, ну а самій Румянцевій під час зйомок було вже 30.

Коли Аліса Фрейндліх прийшла на зйомки "Службового роману" їй було 43 роки. І спочатку її героїня цілком виглядає на цей вік через невміння одягатися, манеру спілкування, ходу і так далі. Але до кінця картини колишня "мимра" зникає, і замість неї з'являється красива стильна жінка 36 років.

  • Читайте також на theLime, як актор Євген Моргунов ледь не втратив роботу через жартівливий лист до Сталіна.
  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відсвяткувала свій 75-й день народження. Ось як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях