Лайм

Екс-кохана Серьоги розповіла, чому так і не вийшла заміж за репера

Дівчина розповіла про знайомство та спільне життя з батьком своїх дітей

Поліна Ололо та Сергій Пархоменко (репер Серьога) жили в цивільному шлюбі кілька років, але до весілля справа так і не дійшла. За цей час у пари з'явилося двоє синів, за опіку яких вони сьогодні ведуть боротьбу в суді.

В інтерв'ю Viva.ua дівчина розповіла, що познайомилася з музикантом у 2006 році на кастингу танцівниць. Спочатку Поліна дивилася на репера в ключі роботи, але пізніше зрозуміла, що хоче бачити його батьком своїх дітей.

Сергій Пархоменко та Поліна Фото: особистий архів Поліни Ололо

Незважаючи на романтичні стосунки та народження дітей, заміж кохану Серьога кликати не поспішав.

"Пропозиції я дочекалася не відразу. Для нього це смертна кара, напевно, до цього дня. Коли я завагітніла першим сином, Марком, ми домовилися що не будемо одружуватися. Це була моя перша і головна помилка! Все потрібно робити вчасно, інакше піде шкереберть. Мені було всього 21 рік. Я просто дуже його кохала і була згодна на все, аби коханий був поруч назавжди", - поділилася Ололо.

Коли другому синові пари виповнився один рік, Пархоменко зважився на важливий крок.

"Пропозиція була зроблена в розпал свята при всіх наших рідних і близьких друзів. Він дуже хвилювався, це особливе хвилювання, я і сама бачила його таким вперше. Він підніс мені класичну каблучку з діамантом і гравіюванням "Тепер воно твоє, а ти моя". Сльози на очах, а в душі крик щастя: "Нарешті". Незабаром я почала приміряти на себе прізвище Пархоменко, що мені дуже подобалося", - згадує Поліна.

Репер Серьога з цивільною дружиною і дітьми Фото: особистий архів Поліни Ололо

Але щастя тривало недовго, вже через два місяці дівчина відмовилася виходити заміж за батька своїх дітей. Своє рішення вона пояснює тим, що Сергій сам не хотів цього по-справжньому. Ще через деякий час пара і зовсім розійшлася.

"У якийсь момент ми зрозуміли, що це абсолютно точно все ... Ми огидні один одному, кричимо, зриваємося, і нам цікавіше спілкуватися з іншими, ніж удвох, а про пристрасть і говорити нема чого. Я не можу сказати, що ми не любили або ненавиділи один одного, особисто моя любов трансформувалася вже в щось інше, але я все одно продовжувала його кохати", - зізналася Ололо.

Поліна Ололо з синами Марком і Платоном Фото: instagram.com/polina_lola

  • У лютому 2020 року Поліна повідомила, що Серьога протизаконно відібрав у неї синів. Сьогодні колишні кохані вирішують питання опіки над дітьми через суд.
  • Читайте також на theLime, як Серьога прокоментував скандал. На своїй сторінці в Facebook він пояснив поведінку колишньої дружини "надмірною вразливістю".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях