Лайм

Ольга Сумська згадала, як 14 років тому брала участь в "Танцях з зірками": архівне фото

Актриса була учасницею першого сезону танцювального шоу

Восени на каналі "1+1" стартує новий сезон телевізійного шоу "Танці з зірками". Поки одні знаменитості готуються в тренувальних залах, інші згадують, як вже підкорювали танцювальний паркет.

Так, Ольга Сумська вирішила нагадати глядачам, що була учасницею першого сезону програми. Акторка опублікувала в своєму Instagram архівне фото, на якому зображена під час одного з прямих ефірів. Щасливу Сумську тримає на руках її чоловік, актор Віталій Борисюк.

Ольга Сумська на "Танцях з зірками" Фото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, що перший сезон "Танців з зірками" вийшов на телеекрани в 2006 році. Ольга Сумська брала участь в шоу з танцюристом Ігорем Бондаренко. Протягом декількох ефірів пара дивувала глядачів яскравими постановками, але до фіналу дійти не змогла.

Цікаво, что саме в цьому сезоні на паркет виходив Володимир Зеленський, який в підсумку став переможцем.

  • Канал "1+1" продовжує розкривати деталі нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Нещодавно глядачі дізналися, що за суддівським столом знову зустрінуться балерина Катерина Кухар та хореограф Влад Яма, а пізніше організатори розсекретили ім'я третього члена журі.
  • Нагадаємо, що в минулому сезоні "Танців з зірками" переможцями стали Ксенія Мішина та Женя Кот. Друге місце дісталося Ганні Різатдіновій і Олександру Прохорову, третє - Вікторії Булітко і Дмитру Дікусару.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях