Лайм

Прикро, але не смертельно: Антоніна Хижняк з серіалу "Спіймати Кайдаша" отримала травму на зйомках

Акторка повідомила, що зламала ногу

Українська акторка Антоніна Хижняк, яка зіграла роль Мотрі в серіалі "Спіймати Кайдаша", зламала ногу на зйомках. Про отриману травму 30-річна артистка повідомила в своєму Instagram.

Знаменитість опублікувала коротке відео, зняте в одній зі столичних лікарень. Антоніна із заплаканими очима лежить на кушетці, а лікарі в цей час накладають їй гіпс.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антоніна Хижняк (Khyzhniak) (@tonya_actress)

"Не заради понтів, але буває всяке. Мобільність обмежена, плани трохи змінилися, але з життя не випадаю, продовжую працювати і зберігати бадьорий дух. Зате я знаю, скільки прекрасних людей поруч, як важко втрачати самостійність і що таке "великий хрусь". Прикро, але не смертельно ", - написала Хижняк.

Незважаючи на отриману травму акторка не сидить вдома, а продовжує працювати. Зараз Антоніна знімається в новому проекті каналу СТБ - "Слід". У детективному серіалі Хижняк зіграє одну з головних ролей.

"Повірте, краще працювати, ніж сидіти вдома", - написала акторка під знімком, на якому вона зображена під час дубляжу.

Антоніна Хижняк Фото: instagram.com/tonya_actress

  • Телеканал СТБ готує до запуску режисерську версію серіалу "Спіймати Кайдаша". Картину зі сценами, що не ввійшли в оригінальний серіал, глядачі побачать вже цієї осені.
  • Сюжет серіалу піднімає проблему стосунків у сім'ї. Ми запитали, як з цим складається у його акторів. Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк та Григорій Бакланов розповіли про особистий досвід взаємин з близькими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях