Лайм

Ед Ширан вперше стане батьком - дружина співака вже на останніх термінах

Вагітність вдалося приховати завдяки карантину

Британський співак Ед Ширан і його дружина Черрі Сіборн готуються стати батьками: за інформацією The Sun, під час карантину пара приховувала вагітність, і малюк має з'явитися на світ вже цього літа.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Cherry Seaborn (@ cherry.seaborn)

З грудня 2019 року більшу частину часу пара проводила в своєму будинку в Саффолку, тому вагітність вдалося приховати від публіки.

"Ед і Черрі на сьомому небі від щастя. Вони дуже схвильовані, але тримають все в таємниці, - розповіло джерело таблоїду. - Ізоляція була прекрасним приводом, щоб ніхто нічого не помічав. Але термін наближався, тому вони почали розповідати друзям і родині. Зараз вони роблять останні приготування вдома, і дитину чекають влітку".

Ед Ширан і Черрі Сіборн були шкільними друзями та однокласниками, почали зустрічатися в 2015 році і оголосили про заручини в січні 2018 року. Весілля пари відбулося перед Новим роком в маєтку співака у Фрамлінгемі.

  • Українська співачка TARABAROVA розкрила пів на другу дитину . Знаменитість знаходиться на останніх місяцях вагітності.
  • Український хореограф Ілона Гвоздьова вагітна другою дитиною. Танцівниця вже розповіла, яке ім'я вибрала для майбутнього малюка, а тепер вирішила поділитися, як відреагувала її 4-річна дочка на швидку появу братика або сестрички.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях