RU  UA

Зірки

Кайлі Дженнер знялася топлес в фотосеті українського фотографа

Саша Самсонова створила неймовірні кадри для наймолодшої з усього телевізійного сімейства

Український фотограф Саша Самсонова регулярно співпрацює зі знаменитим сімейством Кардаш'ян-Дженнер. Днями українка створила новий фотосет для 23-річної Кайлі, яка в цьому році була названа найбільш високооплачуваною зіркою в світі.

Перші кадри опубліковані на сторінках дівчат в Instagram. На чорно-білому знімку Дженнер позує топлес, злегка прикриваючи розкішні груди руками. На ній - чорний капелюх з вуаллю, яка надає образу ще більше загадковості.

Кайлі Дженнер Фото: instagram.com/kyliejenner

Всього за кілька годин пікантний кадр зібрав на сторінці Кайлі майже 9 мільйонів лайків і тисячі захоплених коментарів. Фоловери Дженнер захоплюються фігурою молодої мільярдерки, а також відзначають, що знімок вийшов вартим уваги.

Трохи менше лайків, 5 мільйонів, зібрав другий знімок з фотосету. Ця фотографія зроблена в кольорі і на ній молодша сестра Кім Кардашьян зображена крупним планом. Самсонова зробила акцент на виразних очах і соковитих губах Кайлі.

Кайлі Дженнер Фото: instagram.com/kyliejenner

Саша Самсонова народилася в Україні. У 23 роки фотограф переїхала з Києва в Лос-Анджелес. Її перші зйомки виявилися настільки помітні, що скоро Саші запропонували співпрацю сестри Кардашьян.

Українка також встигла попрацювати з Дітою фон Тіз, Софією Річі, Джесікою Альбою та багатьма іншими знаменитостями. Самсонова є не тільки талановитим фотографом, а й режисером кліпів. У числі знятих - відео для Pink.

  • Раніше Саша Самсонова влаштувала стильну фотосесію для знаменитої мами Ілона Маска. На знімках 71-річна Мей демонструє образи Levi's і Saint Lauren.
  • А також зняла Хлої Кардашьян біля басейну. На знімках 36-річна телезірка демонструє розкішну фігуру в бікіні та бронзовий загар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.