Лайм

Дуже хвилювався: Микита Добринін розповів про сюрприз для коханої, який він зробив на весіллі

Герой "Холостяка" присвятив молодій дружині пісню

Микита Добринін та Даша Квіткова зіграли довгоочікуване весілля, яке не раз доводилося переносити через карантин. Казкове свято пройшло 12 серпня в столичному ресторані з видом на Дніпро - закохані обмінялися подружніми обітницями на тлі вечірнього Києва. На торжестві не обійшлося і без сюрпризів.

Герой "Холостяка-9" підготував коханій пісню, яку виконав сам. В інтерв'ю СТБ ведучий зізнався, що дуже хвилювався, адже вперше співав на публіці.

Весілля Микити Добриніна і Даши Квіткової Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"Мені дуже хотілося подарувати Даші пісню, навіть незважаючи на те, що я не співак і не володію супервокальними даними. Написати пісню мені допоміг мій друг-музикант. Для мене це дуже особиста історія. Наша історія з Дашею. Чесно кажучи, я дуже хвилювався. І коли записував, і коли слухав її і, особливо, коли сьогодні співав її на сцені", - поділився Добринін.

Даша зізналася, що знала, що Микита готує їй сюрприз, але що це буде пісня вона дізналася тільки на весіллі.

"Він постійно зникав. Я його ще просила: Микита, давай, щоб не було так, що ти мені приготував сюрприз, а я тобі - ні. Але, бачите, як вийшло. Але він молодець, це дуже круто!", - розповіла Квіткова.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

  • Микита Добринін і Даша Квіткова стали чоловіком і дружиною 20 травня. Відзначити повноцінне весілля закоханим не вдалося через карантин, тому вони просто розписалися. Пишне святкування закохані перенесли на 12 серпня.
  • Герой "Холостяка-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова здійснили свою спільну мрію - пара придбала квартиру в Києві. На покупку свого житла закохані заробили самостійно, без допомоги батьків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.