Лайм

Софія Ротару в річницю весілля з чоловіком показала фото з особистого архіву

Співачка вийшла заміж в 1968 році

Рівно 52 роки тому, 22 вересня, Софія Ротару вийшла заміж за Анатолія Євдокименко. Пара прожила в шлюбі 34 роки, після чого музиканта забрав інсульт. Чоловік був для співачки коханням всього її життя і навіть після його смерті продовжує зберігати йому вірність.

У річницю шлюбу з нині покійним чоловіком артистка зробила в Instagram зворушливу публікацію. Ротару опублікувала чорно-білий кадр з особистого архіву, на якому зображена разом з чоловіком. "Є вічне кохання ...", - написала 73-річна зірка.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Софія Ротару вийшла заміж за керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка в 1968 році. Через два роки після весілля у пари народився син Руслан.

У 2002 році музикант помер від інсульту. Софія Михайлівна дуже важко переживала трагедію. Співачка замкнулася в собі, відмовилася від усіх концертів і навіть подумувала піти зі сцени. З цього стану артистці допомгла вийти їхня спільна дитина.

Після смерті Євдокименко Ротару більше не вийшла заміж, своє особисте життя артистка присвятила синові й внукам.

  • 7 серпня Софія Ротару відзначила свій 73-й день народження. Одним з перших зіркову маму привітав син співачки Руслан Євдокименко. На особистій сторінці в Instagram чоловік опублікував спільне фото з рідною людиною і прикріпив до нього теплі рядки.
  • Софія Ротару показала свій розкішний заміський будинок, який розташований недалеко від Києва - в елітній Конча-Заспі. Особняк знаходиться в оточенні сосен і огороджений високим парканом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях