Лайм

Учасниця "Топ-моделі по-українськи" народила дитину в день прем'єри нового сезону

Юлія Біньковська стала мамою хлопчика

16 жовтня на Новому каналі відбулася прем'єра реаліті-шоу "Супер Топ-модель по-українськи", але Юлії Біньковській, учасниці 3 сезону, подивитися її не вдалося. Довгонога Клео народила первістка.

"Я готувалася до перегляду прем'єри СТМПУ, але в ніч з 15 на 16-е щось почало різати внизу живота, я спочатку навіть не зрозуміла, що це перейми, - посміялася вона в бесіді з Новим каналом. - Уже о 12 ранку я вирушила до лікарні. Народжувала в звичайному пологовому будинку в Луцьку, де народилося практично все місто, і де давно працюють перевірені лікарі".

Юлія Біньковська та її хлопець Антон Фото: Instagram / Юлія Биньковская

За словами моделі, лікарі виявили високий рівень професіоналізму, але пологи все одно пройшли непросто: "Якщо чесно, думала, що помру - так було боляче! Не знаю, як мене витримали лікарі, тому що я кричала, як скажена", - зізналася Біньковська.

У підсумку Юлія та її хлопець Антон стали батьками хлопчика. Дівчина звикає до нового статусу та вчиться доглядати за дитиною. "Вдома мені допомагатимуть мама і Антон. Антон, правда, поки що боїться навіть взяти сина на руки, але нічого - навчиться", - додала модель.

Юлія Биньковская Фото: Новий канал

  • Незадовго до прем'єри нового сезону експерти проекту СТМПУ отримали позитивні результати тесту на коронавірус. Всі троє перебувають сьогодні на самоізоляції з різними симптомами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях