Лайм

Галкін показав щасливу Пугачову, і суперечок про зовнішність співачки чекати не довелося

Співачку звинувачують у пристрасті до пластичних операцій

Російський пародист Максим Галкін поділився з підписниками в Instagram свіжим фото дружини - 72-річної співачки Алли Пугачової. Примадонна позує серед квітів, які, очевидно, ростуть на території їхнього розкішного підмосковного маєтку. І перше, на що звернули увагу користувачі соцмереж, - як виглядає артистка без макіяжу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

"Ах, літо!" - написав Галкін під фотографією дружини. Всього за кілька годин пост зібрав понад 400 тисяч лайків, а також сотні коментарів, в яких досі активно обговорюється зовнішність Пугачової.

Деякі підписники Галкіна назвали Пугачову "не справжньою". Багато хто списав це на пластичні операції і уколи краси. Інші ж виступили на захист артистки та запропонували критикам поділитися своїми фото, коли вони досягнуть такого ж віку.

  • Дивіться також на theLime, як дочка Алли Пугачової переcпівала хіт мами "Миллион алых роз". Ліза може піти шляхом батьків, оскільки талант у дівчинки точно є.
  • Раніше Максим Галкін зняв на відео розмову зі своєю дочкою, а ролик виклав в Instagram. На кадрах відео гуморист цікавиться у Лізи, яких вона знає художників. Відповідь дівчинки дуже здивувала зіркового батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях