Лайм

Студент здав вчителю свій кращий кадр, і той розлучився з дружиною - більш конфузного збігу не придумати

Хлопець випадково став учасником любовної драми

Хлопець навчався майстерності фотографії та для останнього іспиту вирішив зробити найкращий кадр. Щоб здивувати вчителя студент вирушив у місце, де збираються закохані пари. Роблячи знімок, хлопець навіть не підозрював, що став учасником любовної драми.

Користувач сайту Reddit з ніком apricotscoops поділився історією, яка сталася з ним близько року тому. "Я проходив курс чорно-білої фотографії, і у мене з'явилася чудова ідея для нашого останнього завдання", - згадує він.

Фото: pixabay.com

"Є такі доки, де люди люблять тусуватися, цілуватися, вирізати свої ініціали і т. д. Я отримав дозвіл від однієї пари зробити кілька фотографій. Очевидно, чоловік збирався зробити пропозицію, але не сказав мені. Мені вдалося сфотографувати це на камеру!" , - поділився хлопець.

Знімок вийшов настільки вдалим, що студент вирішив використовувати його в своїй фінальній роботі. Фотографу-початківцю сподобалося, що крім закоханих в кадрі ще була симпатична літня пара, яка ніжно торкалася один до одного обличчями.

Після того як студент відправив знімок своєму вчителя, він довго не отримував відповідь. Хлопець не розумів, що відбувається, адже всі його одногрупники давно отримали свої оцінки. Тоді хлопець вирішив сам написати викладачеві. Відповідь вчителя була дуже несподіваною.

"Коротше кажучи ... Виявляється, що жінка на задньому плані була його дружиною ... А чоловік з нею був його братом", - написав автор поста.

Незважаючи на те, що хлопець отримав високу оцінку, він досі відчуває себе ніяково, згадуючи про цю історію.

  • Любитель фотографії Ділан Скалета успадкував від свого діда величезну колекцію знімків. Чоловік не торкався до плівцки кілька років, а в період карантину вирішив розібрати фотоархів. Оціфровуючи кадри Ділан зрозумів, яке багатство зберігав всі ці роки.
  • Фотограф Джей Вайнстайн подорожує світом і робить портрети незнайомців для свого проекту під назвою "Я просто попросив їх посміхнутися". Він просить випадкових людей позувати в природному стані та з посмішкою. Якщо порівняти два фото - різниця вражає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм