Лайм

Дівчина таємно знімає незнайомців на телефон, і ці фото можуть позмагатися з професійними кадрами

На цих живих фотографіях можна побачити цілий ряд емоцій

Діна Алфасі з Ізраїлю багато часу проводить в дорозі. Щоб якось згаяти час, вона вирішила перетворити цей нудний процес у справжню творчість. Дівчина знімає незнайомців на свій телефон, при цьому робить це максимально непомітно.

Фотографії ізраїльтянка публікує на своїй сторінці в Instagram. Завдяки таємній зйомці всі кадри виходять живими і природними, і можуть позмагатися з професійними портретами.

Фото: instagram.com/dinalf

Кожен день Діна довго добирається на роботу, пересуваючись на автобусах і поїздах. По дорозі дівчина ловить моменти з повсякденного життя своїх попутників. У більшості випадків ізраїльтянці вдається зафіксувати незнайомців, які дивляться у вікно.

Фото: instagram.com/dinalf

Більшість людей, які потрапляють в кадр фотографа, не знають про це. Алфасі навчилася фотографувати непомітно, щоб не порушити природну позу пасажира, який сидить поруч.

Дівчина захоплюється фотографією вже 7 років, і весь цей час знімає тільки на Айфон. Після обробки всі її знімки виходять справжніми шедеврами, що складно повірити, що вони зроблені на телефон.

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

Фото: instagram.com/dinalf

  • Фотограф Джей Вайнстайн подорожує світом і робить портрети незнайомців для свого проекту під назвою "Я просто попросив їх посміхнутися". Він просить випадкових людей позувати в природному стані і з посмішкою. Якщо порівняти два фото - різниця вражає.
  • Читайте також на theLime, як фотограф з Санкт-Петербургу створив проект "Портрет покоління", в якому показав наскільки одноманітні селфі людей, що збирають мільйони лайків в соціальних мережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм