Лайм

Стиль француженки: 8 ідей, як одягатися цієї осені просто і зі смаком

Пальто, біла сорочка, зручне взуття, аксесуари та інші секрети "паризького шику"

Француженки традиційно вважаються одними з найелегантніших та стильних модниць в усьому світі. Простота, витонченість, універсальність і сексуальність - основні складові їх повсякденного стилю. В одязі вони надають перевагу дорогій тканині, простому шиттю, пастельним відтінкам та брендовим аксесуарам, а також не женуться за кількістю, обираючи кращу якість.

Ми підібрали для вас вісім ідей, щоб ви виглядали цієї осені як справжня француженка.

Маленька чорна сукня

Звичайно, жодна француженка не обходиться в своєму гардеробі без маленької чорної сукні, з якою можна створити величезну кількість образів - від класичних і до casual.

Фото: pinterest.com

Одне з негласних правил модниць всього світу - не знаєш, що вдягти, одягай чорну сукню. Необхідно тільки навчитися комбінувати її з різними аксесуарами, пальто та куртками, створюючи той чи інший образ.

Фото: pinterest.com

Біла сорочка

Класична біла сорочка вважається базовою деталлю гардероба, але саме в образах француженок вона виступає своєрідним маніфестом сексуальності та інтелектуальності. Не важливо, яку ти обереш - шовкову, бавовняну, пряму чи приталену - в ній ти будеш виглядати на всі 100.

Фото: pinterest.com

Фото: vogue.ua

Вузькі штани або джинси скінні

До білої сорочки добре пасуватимуть чорні вузькі штани, або як їх ще називають "сигарети", а також джинси скінні темно-сірого або благородного синього відтінку. Це ще один невід'ємний атрибут гардероба парижанок, який вигідно підкреслить фігуру.

Фото: pinterest.com

Пальто

Характерною деталлю для стилю "паризький шик" також є пальто, яке француженки люблять недбало накинути на плечі. У поєднанні з аксесуарами і взуттям на низькому ходу воно створює неповторний образ загадковості.

Фото: pinterest.com

Светр-оверсайз

Для прохолодних осінніх вечорів вам обов'язково знадобиться просторий затишний светр, або як його зараз модно називати - оверсайз. Француженки надають перевагу кашеміру, мохеру, великій в'язці та натуральним відтінкам.

Фото: pinterest.com

Тільник

Класичний тільник з синьою смужкою вже давно став символом французького стилю і невід'ємним атрибутом в гардеробі просунутих модниць. Він матиме гарний вигляд як з широкими брюками і вузькими джинсами, так і з різними спідницями.

Фото: pinterest.com

Зручне взуття

Француженки вже багато років надають перевагу зручному взуттю на стійкому каблуці або навіть без нього - мокасини, балетки, ботильйони та лофери. Саме останні в цьому сезоні б'ють всі рекорди популярності серед світових модниць.

Фото: pinterest.com

Аксесуари

Жодна французька модниця не обходиться без стильних аксесуарів, серед яких берет, шарф, палантин, елегантні прикраси та годинник. Восени на перший план виходять звичайно ж стильні головні убори та шарфи, які не тільки створять витончений образ, але й забезпечать тепло та комфорт.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм