Лайм

Кожен Хеллоуїн цей хлопець з однією ногою створює забавний образ - і ось, що він придумав у 2020 році

Хлопець любить веселити людей, тому і придумав щорічну акцію з костюмами

Джош Сандквіст з дитинства живе з однією ногою. Але хлопець не сумує: він бере участь в паралімпійських іграх, комічних сценках та мотиваційних семінарах. А ще він щороку робить оригінальні костюми до Хеллоуїну, в яких з гумором обігрує свою інвалідність.

У 2020 році креативний хлопець вирішив перевтілитися в малюка Грута - персонажа з "Вартових Галактики" від Marvel. Що в підсумку у нього вийшло, Джош показав на своїй сторінці в Instagram.

Фото: Josh Sundquist

Цього року через пандемію Сандквіст буде змушений пропустити щорічну вечірку на честь Хеллоуїна, але порушувати свою традицію він не збирається. Хлопець розважатиместься в наймоторошнішу ніч вдома, вбравшись в свій кумедний костюм.

Джожі втратив ногу ще будучи дитиною. У 9-річному віці йому діагностували рак і лікарі прийняли рішення ампутувати одну кінцівку. Перший час хлопець носив протез, але потім вирішив не приховувати свою особливість.

Фото: Josh Sundquist

Сьогодні він розповідає на своїх лекціях про проблеми життя з інвалідністю та про те, як їх подолати. Але найбільше Джон любить веселити людей, тому і придумав щорічну акцію з костюмами. У різні роки Джон був пряниковим чоловічком зі "Шрека", Люмьером з мультфільму "Красуня і Чудовисько", лампою від Pixar, фламінго таіншими персонажами. І ми вже чекаємо 2021 рік, щоб подивитися, яким буде його наступний образ.

Лампа від Pixar, 2019 рік Фото: Josh Sundquist

Джин з "Алладіна", 2018 рік Фото: Josh Sundquist

Тигра з "Вінні-Пуха", 2017 рік Фото: Josh Sundquist

Люм'єр з мультфільму "Красуня і Чудовисько", 2016 рік Фото: Josh Sundquist

Знак ресторану IHOP, 2015 рік Фото: Josh Sundquist

Фігурка з настільного футболу, 2014 рік Фото: Josh Sundquist

Фламінго, 2013 рік Фото: Josh Sundquist

Лампа у формі жіночої ноги з фільму "Різдвяна історія", 2012 рік Фото: Josh Sundquist

Імбирний чоловічок зі "Шрека", 2010 рік Фото: Josh Sundquist

  • Два батька, Менні Лопес і Пол Сандманн, щороку шиють для себе і дітей оригінальні костюми для святкування Хеллоуїна. На створення нарядів креативних пап надихають персонажі фільмів і серіалів.
  • Читайте також на theLime, як креативна фанатка Хеллоуїна влаштувала у дворі стриптиз-клуб для скелетів . Ось тільки такий декор сподобався не всім сусідам, і тепер дівчині загрожує штраф.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм