Лайм

Спуск у вулкан і прогулянка столицею вбивств: найекстремальніші вчинки ведучих "Орла і Решки" за 10 років

Ведучі тревел-шоу - ще ті сміливці, і часом від їхнього вчинків волосся стає дибки

Уявити тревел-шоу "Орел & Решка" без екстриму - просто неможливо. Відважні ведучі готові буквально на все, щоб порадувати глядача: і живого восьминога з'їсти, і у вулкан спуститися, і в небезпечному районі прогулятися. До виходу нового сезону на Новому каналі пропонуємо згадати найекстремальніші вчинки ведучих проекту за 10 років.

Сан-Педро-Сула - столиця вбивств

Під час зйомок сезону "Рай і Пекло" команда вирушила до столиці вбивств, наркотиків і колючого дроту - Сан-Педро-Сулі (Гондурас). Тут не ступала нога нормального, розсудливого туриста, постійно звучать поліцейські сирени, обшуки та рейди нікого не дивують, а відняти життя звичайної людини коштує 100 доларів. Регіні Тодоренко та Лесі Нікітюк вдалося не тільки вціліти, а й погуляти печерами Таулабе, познайомитися зі справжнім найманим вбивцею та знайти залишки кровожерливої цивілізації Майя.

Індонезія - спуск у вулкан Іджен

У цьому випуску Леся Нікітюк, як володарка титулу найекстремальнішої ведучої "Орла & Решки", спустилася до вулкану Іджен - в респіраторі вона пробиралася крізь сірчані хмари під дощем із сірчастої кислоти.

Чилі - ночівля в пустелі Атакама

Атакама - місце, яке вражає своєю інопланетною красою та первісною жорстокістю. Тут днем ведучі Регіна Тодоренко та Петро Романов сліпнули від палючого сонця, а вночі боялися замерзнути уві сні та боролися з гірською хворобою за допомогою листя коки.

Йоганнесбург - місто, де туристів можуть просто вбити

Йоганнесбург - найбільше за чисельністю жителів місто в ЮАР. Туди забрели Леся Нікітюк та Регіна Тодоренко під час зйомок "Кругосветки". Щоб оцінити рівень екстриму в цьому місті, наведемо такий факт: коли Леся купила тур найнебезпечнішим районом даутауна, її відмовилися супроводжувати туди навіть поліцейські зі зброєю. Вони сказали: "Якщо ми підемо туди з вами, вас точно вб'ють". Довелося ризикувати і довірятися двом місцевим "екскурсоводам". У цьому ж місті напали на Регіну Тодоренко.

"На нас напали з ножами серед білого дня. Все відбулося дуже спонтанно, і я навіть не відразу зрозуміла, що сталося. До мене підбіг якийсь темношкірий хлопець, схопив за руки і став вимагати грошей. Інший підбіг до мого режисера Ярослава Андрущенка та ножем намагався тикнути їм його в області кишені на джинсах, щоб забрати телефон, - згадувала Регіна. - Ярослав, на відміну від мене, не розгубився, відкинув нападника в бік і побіг до нас, щоб розібратися з темношкірим, який тряс мене і кричав. Я спробувала кинути йому гроші - в той момент я так злякалася, що готова була віддати йому все, що завгодно, лише б він відчепився від мене. Бандити підібрали гроші та зникли в натовпі, я просто розревілася".

Китай - стрибок з вежі Макао

У третьому сезоні "Орла & Решка" ведучий Андрій Бедняков не зміг побороти свій страх і стрибнути з 238-метрової вежі Макао - найвищої вежі для банджи-джампінгу в світі. Але через чотири роки, під час зйомок "Кругосветки", вежу підкорила відважна Леся Нікітюк.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм