RU  UA

Скандал

Голе фото Лободи в Instagram: модель звинуватила співачку у крадіжці, але та видаляє її скарги

Реакція поп-діви на претензії здивувала всіх

Американська Instagram-модель Nude Yoga Girl, чий знімок в своєму профілі опублікувала українська співачка Світлана Лобода, звинуватила знаменитість в крадіжці. Незважаючи на явну правоту дівчини, артистка видаляє її скарги з коментарів і блокує критиків.

Знімок оголеної йога-моделі з'явився на сторінці Лободи 10 липня без будь-яких згадок автора чи імені дівчини в кадрі. Схоже, ефектним фото співачка вирішила прорекламувати свої концерти в Росії. Фоловери Лободи і шанувальники моделі швидко розкусили артистку і закликали видалити чуже фото, але реакція поп-діви здивувала всіх.

"Знаменитість прикидається мною. Не розумію, навіщо людина з 5 мільйонами підписників краде моє фото і прикидається мною. Що не так з людьми? Навіщо це тобі?" - поцікавилася власниця фотографії, за життям якої в Instagram стежать понад 900 тис. користувачів мережі.

При цьому, як зазначила модель, перед публікацією співачка навіть опрацювала фото в редакторі - поправила форму стегон.

Про публікацію фотографії в профілі Лободи модель дізналася після того, як її масово стали відзначати в коментарях. Незабаром Nude Yoga Girl особисто звернулася до співачки, але її повідомлення тут же видалили. Коли ж модель прокоментувала знімок знову, їй закрили доступ до сторінки зірки.

"Тепер Лобода видалила мій коментар, бо він вийшов в топ. Так тримати!" - обурилася модель. У відповідь власниця знімка закликала і далі позначати її в коментарях під знімками співачки.

Ще пізніше стало відомо, що Лобода видаляє не тільки коментарі моделі, а й інших користувачів мережі, які встали на сторону власниці знімка.

Невдовзі Світлана Лобода таки видалила фотографію моделі і спробувала пожартувати в "сторіз": "Дорогенька, я не називалася тобою. Я сказала, що буду рада бачити тебе в Нижньому Новгороді. Охолонь", - написала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы