Лайм

Вкрали маску: MARUV поскаржилася на російських фанатів

Співачка виступила в одному з нічних клубів Москви

У скандальної української співачки MARUV, яка активно гастролює в Росії, вкрали елемент сценічного костюму - маску. Це сталося в московському "Руки Вверх! Бар", де у неї напередодні відбувся концерт.

Про неприємний інцидент артистка розповіла в Instagram Stories. Співачка записала відео, в якому звернулася до російських фанів з проханням повернути реквізит.

"Поверніть, будь ласка, це просто негарно. У нас далі концерти, гастролі, на заміну реквізиту немає часу. Це просто неповага до мене. Хто взяв маску - поверніть її мені", - говорить на відео MARUV.

Пізніше з'ясувалося, що маску взяв один з шанувальників співачки, якийсь Сергій Караваєв. Він пообіцяв повернути реквізит натомість на автограф та спільне фото. Але хлопець так і не вийшов з артисткою на зв'язок.

"Мене така ситуація просто шалено засмучує. Ви її просто забрали зі сцени. У вас була можливість звернутися до охорони або набрати мого директора, всі номери є в інст. Я б і так з вами сфоткалася і дала б автограф, але ви її просто забрали і пішли з клубу", - обурилася співачка.

Реквізит співачці так і не повернули. "З одного боку я його розумію, бо у мене теж є кумири і улюблені шоу частинку яких мені б теж хотілося мати, але я так само розумію, що приходячи кожен раз на концерти улюблених артистів я хочу насолодитися шоу з усіма фішками і декораціями. і якщо всі будуть розтягувати реквізит з концерту улюблених артистів, то глядачі наступних шоу буду страждати і не зможуть побачити всієї краси", - написала MARUV.

  • Раніше MARUV стала жертвою грабіжників в аеропорту "Бориспіль". Співачка записала відеозвернення, в якому в матірною формі звернулася до представників авіакомпанії.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси