Лайм

Скандальний концерт Таїсії Повалій в Києві не відбудеться: названа причина

Співачка поки ніяк не відреагувала

Київський концерт Таїсії Повалій, який вона анонсувала на 10 грудня у Палаці "Україна", не відбудеться. Причиною скасування виступу співачки стало те, що сторони не прийшли до певної угоди.

Про це під час брифінгу заявив директор Палацу "Україна" Роман Недзельський, пише "Укрінформ". Він також підкреслив, що на цю дату вже заплановано інший захід.

"Концерту Таїсії Повалій у Палаці "Україна" не буде, тому що не дотримана вся процедура ... Якщо вона українська співачка, то повинна адаптуватися до того, що у нас сьогодні є. Якщо вона не адаптується, то соціум її не сприйме", - сказав Недзельський.

Він також додав, що ніяких попередніх угод з співачкою підписано не було.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій не виступала на батьківщині з 2014-го року, зате вона була частою гостею на концертах в Кремлі, активно гастролювала в Росії.

А в цьому році співачка вирішила дати великий концерт в Києві і приурочити його до свого 55-річчя. Інформація про виступ Повалій з'явилася 23 липня. Анонс події співачка розмістила на своїй сторінці в Instagram і відразу повідомила, що квитки вже є в продажу.

Кого-то ця новина порадувала, але більшість відреагували негативно, звинувативши артистку в зраді. А директор ДК назвав інформацію про концерт Повалій "провокацією", а продаж квитків незаконним.

Після цього Таїсія написала новий пост, в якому заявила, що її "дістала брехня навколо її персони".

"У Криму не була! Кримчан з Днем Росії не вітала! Подумайте, мене б не впустили в Україну, де я живу все п'ять років! На гастролі не "тікаю", а виїжджаю! Жоден закон я не порушувала! І не розумію, чому мені, громадянці України, Народній артистці України, не можна співати на батьківщині?" - написала Повалій.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси