RU  UA

Скандал

Сина королеви Єлизавети II "видворили" з Букінгемського палацу

Тепер опальному принцу Ендрю доведеться підшукати нове місце для роботи

Офіс принца Ендрю в Букінгемському палаці спорожнів: після скандального інтерв'ю середнього сина Єлизавети II про зв'язок із секс-злочинцем Джеффрі Епштейном його відсторонили від громадських обов'язків і веліли знайти нове місце для ведення бізнесу. Видання New York Post пише, що це рішення було узгоджене з Королевою.

Повідомляється, що Єлизавета II була стурбована тим, що скандал заплямує репутацію королівської родини. Сам Ендрю підтвердив, що йде, "щоб не заважати роботі родичів і благодійних організацій, з якими раніше співпрацював".

Королева також звільнила Аманду Тірськ - давнього секретаря принца Ендрю, яка дозволила йому піти на ганебне інтерв'ю BBC. За інформацією Times, герцог Йоркський - перший член британської королівської родини, який відмовився від офіційних обов'язків через репутаційний скандал.

Газета The Times of London пише, що головну роль у відстороненні принца Ендрю від його роботи зіграв його племінник - принц Вільям.

"Вільям все більше втягується в прийняття рішень, що стосуються інституту монархії, і він не є великим шанувальником свого дядька Ендрю, - сказало виданню джерело. - Вільям вважає, що все відбулося правильно".

Джерела, близькі до Єлизавети II, говорять, що хоча королева глибоко розчарована тим, що сталося, "в приватному порядку" вона все ж підтримує Ендрю. Свідченням цього став їхній спільний знімок, зроблений на кінній прогулянці в Віндзорі.

Також Королева відмовилася від планів, щодо майбутнього 60-річчя Ендрю, і замість великої вечірки подія 19 лютого скасують невеликим сімейною вечерею.

  • Королівська родина привітала принца Чарльза з днем народження зворушливими сімейними фото. Спадкоємцю британського престолу виповнився 71 рік.
  • Меган Маркл і принц Гаррі НЕ святкуватимуть Різдво з королівською родиною. У таблоїдів з'явився новий привід для пліток, але в Букінгемському палаці поспішили відразу ж їх розвіяти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы