Лайм

Бред Пітт відповів на чутки про численні романи після розлучення з Анджеліною Джолі

Актор не став приховувати, що іноді читає про себе в жовтій пресі

Бред Пітт вперше прокоментував численні чутки про своє особисте життя. В інтерв'ю журналу New York Times він розповів про те, скільки жінок було у нього після розставання з колишньою дружиною Анджеліною Джолі в 2016 році.

Актор не став заперечувати, що час від часу читає про себе в пресі.

"Я не намагаюся уникати цього щосили, але спеціально не шукаю, - сказав 55-річний Пітт. - Я не знаю, з якою кількістю жінок, за їхніми словами, я зустрічався останні два або три роки, але жодна з цих пліток не є правдою. Просто щось промайнуло, але, можливо, це нічого не означає".

Коли актора запитали, чи використовував він свою привабливу зовнішність як додатковий козир, Пітт відповів негативно. Виявилося, він завжди відчував незручність через підвищену увагу до своєї персони.

"У мене були моменти, коли я бачив свої фотографії багато років назад і думав: "Цей хлопець виглядає добре". Але я не почувався так так всередині. Я провів більшу частину 90-х, ховаючись і покурюючи травичку. Мені було дуже незручно з усією цією увагою, - розповів він. - Потім я дійшов до точки, коли нібито замкнув себе в тюрму. Але зараз я виходжу і живу своїм життям".

Нагадаємо, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі розлучилися в 2016 році. З тих пір акторові неодноразово приписували романи, і останньою його пасією "призначили" 30-річну актрису Алію Шокат. Представники Пітта спростували чутки, повідомивши, що відносини між ними виключно дружні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси