Лайм

Гілларі Клінтон розповіла про дружбу з Гарві Вайнштайном, якого судять за зґвалтування

Клінтон і опального продюсера пов'язували давні дружні стосунки

Гілларі Клінтон в інтерв'ю The Hollywood Reporter пояснила свою дружбу з продюсером Гарві Вайнштайном, який сьогодні ризикує отримати від 5 років до довічного ув'язнення за сексуальні злочини.

Більше 80 жінок звинуватили Вайнштейна в домаганнях, примусі до сексу і зґвалтуваннях, але колишній держсекретар США запевняє, що нічого не знала про його хижацьку поведінку.

"Як ми могли знати? Він збирав гроші для мене, для Обами, для демократів в цілому, - сказала Клінтон. - Тоді всі думали, що це має сенс. І, звичайно, якщо б ми всі знали те, що знаємо зараз, це вплинуло б на нашу поведінку".

Вайнштейн був давнім спонсором демократів і навіть проводив збір коштів для Гілларі Клінтон під час президентських виборів 2016 року.

Після того, як в 2017 році жінки одна за одною почали звинувачувати кіномагната в сексуальних злочинах, Гілларі Клінтон поспішила заявити, що "шокована і вражена" викриттями свого давнього приятеля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси