RU  UA

Скандал

Дострибався: партнерка Остапчука по Танцям з зірками уїдливо висловилася про ситуацію навколо його розлучення

Ілона Гвоздьова не стримала емоцій

Розмови про розлучення Володимира Остапчука не вщухають вже кілька місяців. А після інтерв'ю його дружини Олени Войченко, де вона звинувачує чоловіка в численних зрадах, на телеведучого обрушився шквал критики. Ситуацію вирішила прокоментувати і партнерка Остапчука по "Танцях з зірками-2019" Ілона Гвоздьова.

Хореограф опублікувала в своєму Instagram спільний знімок з Володимиром і додала до нього уїдливий коментар: "Дострибався ти, Вова!". Дописувачі Гвоздьової по-різному сприйняли слова танцівниці: одні підтримали її в висловлюваннях, а інші засудили за те, що вона лізе в чужу сім'ю.

"Ілона безсовісна", "А вам яке діло?", "Всім по приколу чи що. Прати брудну білизну! Вова хлопець дорослий, я думаю нехай сам розгрібає!", "Вирішила попіаритися на розлученні Остапчука", - пишуть одні.

"Ви явно знаєте щось більше, але я не можу зрозуміти що керує Вашими сміливими висловлюваннями", "Можливо ви маєте рацію", "Так йому і треба", - коментують інші.

Ще один різкий коментар Ілона залишила під недавнім постом Володимира, де він обіцяє відповісти на всі питання про розлучення телеведучій Каті Осадчій.

Ілона також розмістила в "сторіз" посилання на публікацію дружини дизайнера Андре Тана Аліни Харченко, яка, ймовірно, є близькою подругою дружини Остапчука. У своєму пості бізнесвумен ділиться історією зі свого життя, а також згадує телеведучого з дружиною.

"Тому, коли мені дзвонить і плаче в трубку Лена Войченко, колишня дружина телеведучого Вови Остапчука, і каже, що після розлучення їй нема за що платити за Школу і тато діток з'являється на 5 хвилин в місяць, щоб зняти для багатотисячного Інстаграмма сторіз - я кажу "Витри сльози, дівчинка! Бумеранг завжди летить назад", - пише Харченко.

  • Раніше Олена Войченко поскаржилася на фінансові труднощі після розставання з чоловіком. За її словами, Володимир Остапчук майже не бере участі у вихованні дітей і нерегулярно допомагає грошима.
  • Остапчук в свою чергу не став мовчати і відповів на звинувачення дружини. Володимир також закликав прихильників не робити поспішних висновків про причини розлучення, а послухати його версію, яку він озвучить в інтерв'ю Каті Осадчій.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василий Корчевой высказался о критике его работы Впевнена и попытках ее повредить

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Какими модными вещами разнообразить свой осенний гардероб в этом году, чтобы быть в тренде и всегда выделяться из серой массы