Лайм

Притула подивився, що слухають українці, і взявся за голову: Вони с**ть вам в очі, а ви підспівуєте?

Ведучий і волонтер взявся обговорити тренди українського сегмента в YouTube

Телеведучий, гуморист і волонтер Сергій Притула у свіжому відео для свого YouTube-каналу взявся обговорити тренди відеохостингу в українському сегменті. У десятці найбільш популярних роликів виявилися переважно хіти російських реп- та поп-виконавців, до чого у відеоблогера знайшлися доволі різкі коментарі.

Особливу увагу Притула приділив забороненому в Україні Єгору Кріду (музикант неодноразово бував з незаконними гастролями в окупований Росією Криму, чим порушив законодавство України і фактично підтримав анексію півострова), а також скандальному реперу Моргенштерну, який в Одесі проявив повну зневагу до місцевої трагедії:

"Це той самий російський виконавець, який, виступаючи в одному з клубів Одеси в день жалоби за загиблими у пожежі в одеському коледжі, назвав той самий день жалоби "е**ной показухой". Тобто українці, він с**ть вам в очі, а ви йому підспівує?" - обурився Притула.

В цілому, як зазначив ведучий, він нічого не має проти репу. Тільки якщо мова не йде про російський реп: "Гірше російського року може бути тільки російський реп, - поділився думкою Притула. - Російський репер - це збірний образ хлопчика з татуюваннями, який хоче покакати, але не може. Виходять тільки звуки".

Примітно, що в десятку популярних відео на YouTube увійшли лише два відео з українськими виконавцями - молитва за Україну від Dzidzio і новий трек гурту The Hardkiss "Гора".

"Звичайно, після шести років війни якось "не ок" слухати росіян, які вештаються по Криму і з Кадировим в ясна лупляться. Але я прекрасно розумію, чому всі ці росіяни в нашому топі. - продовжив Притула. - Тому що український шоу-бізнес станом на сьогодні не здатний згенерувати таку кількість масових попсових гуртів та хітів, які задовольняли б забаганки пересічних громадян".

Як підкреслив ведучий, за останні роки в українській музиці дійсно стався ренесанс: з'явилися нові інді-гурти, чудово проявили себе існуючі, та цього мало. Адже сильно кульгає український реп, а умовного українського шансону не існує взагалі. При цьому запити на ці жанри є у всьому світі. Немає українського, аудиторія слухає російський продукт, адже він їй зрозуміліший, ніж продукт англійською мовою.

"Як цю проблему вирішувати? Тотальним вивченням іноземних мов з дитинства, - підсумував ведучий. - У першу чергу англійської. Щоб ваші діти могли в оригіналі дивитися фільми на Netflix, а не якогось "Поліцейського з Рубльовки". Щоб могли підспівувати американським реперам на концертах".

  • Сергій Притула показав, як проводить карантин з маленькою донькою. І, судячи з фото, їм точно не нудно.
  • Раніше в одному зі своїх інтерв'ю ведучий зазначив, що за час президентства Володимир Зеленський помітно набрав ваги. На думку Притули, в цьому криється хороший знак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси