Лайм

Заздрість не знає меж: переможниця "Холостяка" підсумувала скандал з інтимом на проекті

Даша Ульянова поставила крапку в суперечках навколо пост-шоу

Глядачі реаліті-шоу "Холостяк" продовжують обговорювати бурхливий фінал проекту та пост-шоу, яке закінчилося непередбачуваним поворотом - головному герою та переможниці Даші Ульяновій не вдалося зберегти стосунки. Як з'ясувалося, Максим мав інтимну близькість з іншою учасницею передачі.

За цим послідували дискусії та взаємні звинувачення учасниць, від яких поспішила відхреститися ще одна фіналістка шоу - Дана Оханська. Пізніше дівчина розповіла свою історію дружби з Дашею та опублікувала історію їх листування. Та, в свою чергу, зареклася "копатися і розбиратися в цьому бруді".

Скандали, інтриги, розслідування, злиті листування... це далеко не весь список того, що чекає вас після фіналу проекту, - відповіла на це переможниця. - Я навіть не хочу копатися і розбиратися в цьому бруді, який зараз ллється з аккаунта іншої учасниці. Я ніяк не хочу це коментувати, тому що знаю, що розумні, розсудливі люди і так все розуміють".

На думку Ульянової, вся справа в заздрощах. "Людська заздрість не знає кордонів, і як з нею справлятися - вибір кожного", - підсумувала вона.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Пост дівчини зібрав у соцмережі понал 70 тис. лайків. Фоловери Ульянової впевнені, що в подальшому її чекає щасливе життя без перипетій телевізійного проекту. Втім, і сама Даша раніше заявила у соцмережі, що статус "холостячки" оновлено.

  • Тим часом телеканал СТБ розпочинає роботу над романтичному реаліті "Холостячка". Це перше шоу на українському ТБ, де шукати любов на проекті буде жінка. Першою українською холостячкою стала актриса Ксенія Мішина.
  • А от герої проекту "Холостяк-9" призначили весілля на 12 серпня. Церемонія буде тематичною і пройде на даху багатоповерхівки. Інші подробиці майбутнього весілля Микити Добриніна й Даші Квіткової - читайте в нашому матеріалі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси