Лайм

Кім Кардаш'ян заступилася за Каньє Веста після його слів про розлучення

Зірка реаліті-шоу розповіла про біполярний розлад чоловіка

З тих пір, як Каньє Вест оголосив себе майбутнім президентом США, розплакався на зустрічі з виборцями, звинуватив дружину в спробі закрити його і заявив про бажання розлучитися, Кім Кардаш'ян вперше прокоментувала його стан. За словами знаменитості, вона не може допомогти чоловікові, поки він сам не звернеться за допомогою.

Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

"Багато хто з вас знає, що у Каньє біполярний розлад. Кожен, хто стикався з цим сам або у близьких, знає, як неймовірно складно і боляче це зрозуміти, - написала Кардаш'ян в Instagram-історіях. - Я ніколи не говорила публічно про те, як це впливає на нашу сім'ю, бо захищаю дітей і право Каньє на приватне життя, коли йдеться про його здоров'я. Але сьогодні я маю прокоментувати ситуацію через стигму та помилкові твердження про психічне здоров'я. Родина людини, яка страждає від психічного розладу, безсила, якщо вона повнолітня. Люди, які не знають або далекі від цього досвіду, можуть засуджувати. Вони не розуміють, що незалежно від того, як старається родина або друзі, сама людина має брати участь в процесі отримання допомоги".

Кім заявила, що слова і дії репера можуть викликати бурхливу реакцію, але вони не завжди відображають реальність: "Він блискуча, але складна людина, яка знаходиться під величезним тиском як артист і як чорна людина. Він пережив болісну втрату матері, і йому доводиться справлятися з тиском і ізоляцією, які посилюються його біполярним розладом. Ті, хто близький до Каньє, знає, що у нього на серці, і розуміє, що його слова не збігаються з його намірами".

Своє послання Кардаш'ян закінчила проханням проявити співчуття і подякувала всім, хто турбується за здоров'я Веста.

Тим часом джерело повідомило виданню People, що Кім і Каньє дійсно давно обговорювали розлучення, і обидва відчували, що їх шлюб добігає кінця: "Все, що відбувається зараз, схоже на жахливу демонстрацію реальних проблем. Було кілька спроб поговорити з ним про ситуацію, але зараз нічого не виходить. Жінки сімейства Кардаш'ян підтримують своїх чоловіків, це правда. Але Кім також є матір'ю і захищає те, що цінує найбільше: перш за все, чотирьох дітей, а також свій імідж і репутацію - те, заради чого вона працювала. Вона не збирається стояти осторонь і поводитись так, як говорить Каньє".

Тим Часом Каньє Вест знаходиться на ранчо у Вайомінгу разом зі своїми друзями, які стежать за його станом. "Вони дуже стурбовані його психічним здоров'ям і діями. Вони намагаються дати йому необхідну допомогу. У понеділок його оглянув лікар і вирішив, що йому не потрібна госпіталізація, в той час він перебував у стабільному психічному стані", - розповів інсайдер, близький до репера.

  • Раніше theLime розповів про біполярний розлад - хвороби, яка підкосила Каньє Веста, Мераю Кері, Ван Дамма та інших знаменитостей. Повторні епізоди манії і депресії - головна ознака цього стану.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси