Лайм

Золото, шовк і декольте: кращі наряди зірок на церемонії вручення премії Еммі-2019

10 кращих суконь на церемонії "Еммі"

23 вересня в Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення нагород телевізійної премії "Еммі-2019". Цього року на ліловому килимі театру Microsoft зірки сяяли у вражаючих нарядах з ефектом металік, казкових сукнях з атласу і ніжного шовку. Lime вибрав 10 найефектніших образів, які привернули до себе найбільше уваги.

Справжньою зіркою вечора стала актриса "Ігри престолів" Гвендолін Крісті в наряді від Gucci. У соціальних мережах її сукню встигли порівняти з одягом Ісуса, і ми не будемо сперечатися, що виглядала леді Бріенна воістину божественно.

Набагато більш лаконічне, але ефектне плаття з приголомшливим декольте вибрала Емілія Кларк. Темно-синій наряд від Valentino 32-річна актриса доповнила масивними розкішними сережками.

Витончено і спокусливо виглядала на церемонії нагородження "Еммі" зірка серіалу "Ейфорія" Зендея. Її вибір зупинився на зеленій сукні з корсетом від Vera Wang. Діамантовий браслет на зап'ясті надав образу 23-річної актриси справжнього голлівудського шарму.

Лілова килимова доріжка дозволила зіркам сміливо експериментувати з відтінками червоного і рожевого, не побоюючись злитися з фоном. Найкраще це вийшло у актриси і співачки Менді Мур в наряді від Brandon Maxwell.

Мерехтливе золоте плаття вінтажного крою від Gucci чудово виглядало на актрисі і режисерці серіалу "Матрьошка" Наташі Ліонн.

Розкішно і елегантно на церемонії виглядала зірка "Гри престолів" Софі Тернер в пудровій атласній сукні Louis Vuitton. Образ актриса доповнила діамантовим намистом, в якому виблискували 640 дорогоцінних каменів.

Рожево-фіолетова сукня співачки Healsey від Rami Kadi зробила її схожою на казкову принцесу.

Чорно-біле вбрання оскароносної актриси Віоли Девіс від Alberta Ferretti виглядало так, ніби вона поєднала дві розкішних сукні в одну. Варто визнати, що таке поєднання виявилося більш ніж вдалим.

Чорна сукня з пишною спідницею від Christian Dior, червона помада і перлове намисто - все, що було потрібно 50-річній Наомі Уоттс, щоб ще раз довести: класика завжди актуальна.

Британська актриса Джоді Комер в білосніжній сукні від Tom Ford стала втіленням лаконічної елегантності і стилю, яким прославилися наряди американського дизайнера. Навіть без масивних прикрас і екстравагантних деталей її образ виявився ефетним і запам’ятовуючимся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно