Лайм

Модні тренди осені: 12 кольорових речей, без яких не обійтися

Які деталі варто включити в свій гардероб

Базовий осінній гардероб не викликає особливих питань. Всім і так зрозуміло, що він включає в себе шапки, верхній одяг, теплі светри. Але як же урізноманітнити свій осінній образ, щоб одягатися не тільки комфортно, але і стильно?

Для цього варто включити в гардероб всього кілька із запропонованих в цьому матеріалі деталей. Наприклад, відмінним доповненням до будь-якого луку стане яскравий берет. Також добре підкреслити вашу індивідуальність можуть барвисті рукавички або черевики якогось яскравого кольору.

До речі, одним з головних трендів цього сезону стали міні-сумочки. Вони за розміром швидше нагадують невеликий гаманець, тому поступаються в практичності звичайним сумкам і рюкзакам. Але зате така деталь одразу привертає до себе увагу і виглядає дуже незвично. Ну а привернути увагу до макіяжу або зачіски можна, вибравши в якості прикраси оригінальний шарфик або легку пов'язку.

Ще одна модна фішка цієї осені - кольорові шнурки. Колись вони вже були в моді і тепер знову повертаються. Такий дрібницею можна "оживити" будь-яке старе взуття.

Ідеальним варіантом яскравого аксесуара може стати яскравий пояс. Його можна надіти як на штани, так і прикрасити ним широкий светр або пальто.

В якості основного елемента одягу, який точно буде виглядати круто і незвично, чудово підійдуть яскраві сукні, оверсайз кофти з барвистими принтами, лосини або спідниця з контрастними узорами. Оригінально виглядати може і верхній одяг. Наприклад, дуже трендово зараз носити об'ємні куртки і подовжені пальто незвичайних кольорів - жовтого, оранжевого, рожевого, салатового і так далі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей