Лайм

По стопах Олени Зеленської: учасниці "Жіночого Кварталу" вразили ефектною фотосесією

На створення знімків автора надихнула зйомка першої леді для журналу Vogue Ukraine

Акторки гумористичного шоу "Жіночий Квартал" постали в ролі моделей глянцевого журналу. Автором знімків виступила одна з учасниць проекту - Марта Адамчук.

Ефектні кадри дівчина опублікувала на своїй сторінці в Facebook. На створення фото Марту надихнула обкладинка журналу Vogue Ukraine з першою леді України.

"Слідами нашої Олени Зеленської вирішила спробувати наших дівчат на обкладинках глянцю Vogue. Вірю, що колись у кожної станеться своя особлива обкладинка", - написала Адамчук.

"Мене дуже вразила обкладинка журналу Vogue з нашої Оленою. Вона підкреслила її вишуканість, хороший смак і глибокий внутрішній світ так, що це не могло не надихнути. Просто сидячи ввечері вдома, я вирішила переглянути свій архів з фотографіями з "Жіночого Кварталу" і спробувала зробити кілька обкладинок зі своїми колегами", - розповіла Марта.

Знімки дівчат вразили користувачів мережі.

"Дівчата, ви нереально круті", "Шикарні", "Як же це круто! Абсолютно кожна має бути на обкладинці", "Розкішний проект! Не хочу нікого образити, але ще невідомо, хто кому складе честь такої колаборації - бренд дівчаткам або навпаки?", - пишуть коментатори.

  • Раніше українська співачка, учасниця проекту "Жіночий Квартал" студії "Квартал 95" Віра Кекелія повторила образ легендарної американської поп-зірки Мадонни часів її бурхливої молодості.
  • Олена Кравець, яка щаслива в шлюбі вже 17 років, розповіла, як зберегти романтику у стосунках з чоловіком через роки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно