Лайм

Зустрічаємо зиму на стилі: 10 модних речей, без яких не обійтися в холодну погоду

Наймодніші речі зимового сезону

Зима вже практично на порозі, і багатьох модниць починає мучити питання: "Що ж носити в цьому сезоні?". The Lime вже дізнався все про найактуальніші зимові тренди. І готовий з вами поділитися.

Отже, головною модною фішкою грудня стануть... Спортивки. Так, вам не почулося. У моду повертаються спортивні штани. Вони зручні, під них можна одягти хоч греблю шарів утеплення, вони мило виглядають з великими куртками. Тож, якщо ви забули про свої затишні спортивки, саме час про них згадати.

Також актуальними будуть пишні куртки і пуховики, теплі яскраві черевики з хутром і без, шапки і шарфи яскравих кольорів. На окрему увагу заслуговує тренд на рукавички. Вони в цьому році будуть набагато популярніше, ніж раніше.

Що стосується штанів і кофт, в моді джинси "mom jeans". Це високі вільні штани, які були особливо популярними в 90-і роки. З ними варто носити гольфи під горло, короткі теплі топи або об'ємні светри.

У цьому році будуть в моді берети. Тому, якщо у вас є пальто або інший відповідний під такий головний убір одяг, сміливо пробуйте цей тренд.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно