Лайм

Пора знімати чорне: 5 стильних моделей білого взуття, яке ідеально підійде до джинсів

Яке взуття в тренді навесні 2020

Весна 2020 року - час яскравих фарб і оригінальних поєднань в одязі. Тому зараз не варто зациклюватися на темних і нудних речах. У цьому матеріалі ми розповімо вам про наймодніші фасони світлого взуття, які будуть ідеально поєднуватися з джинсами будь-якого кольору і крою.

Почнемо з однозначного хіта - білих кросівок. Таке взуття тримається в трендах уже кілька років поспіль, і 2020 рік не буде винятком. Такі кросівки можна поєднувати з чим завгодно, ну а з джинсами вони взагалі виглядають приголомшливо. Щоб зробити образ ще яскравішим, можна додати до білих кросівок якісь яскраві або незвичайні шнурки.

Фото: pinterest.com

Також в моді півчобітки на грубому каблуці. Їх можна поєднувати з джинсами і білою блузою, в такому варіанті у вас вийде створити строгий і трохи романтичний образ. Або ж надіти чобітки з джинсовими брюками і коротким топом, так вийде більш зухвалий і молодіжний лук. У будь-якому випадку, це взуття досить універсальне і виглядає стильно.

Фото: pinterest.com

Чи не втрачають актуальності і класично туфлі-човники. Варто тільки надіти їх з джинсами, і образ одразу ж перестає бути повсякденним і звичайним. Всього лише одна подібна деталь здатна перетворити вас зі звичайної дівчини на елегантну красуню з обкладинки. З човниками будуть мати гарний вигляд різні сорочки і блузи. Також можна доповнити образ капелюхом або беретом.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не боїтеся виглядати трохи неформально, однозначно варто звернути увагу на грубі черевики білого кольору. Ну а для того, щоб ще сильніше підкреслити такий стиль, можна обрати в якості аксесуару яскраву шапку-біні або якесь незвичайне пальто. Також добре підійдуть під образ оригінальні куртки або широкі реглани з різними принтами.

Фото: pinterest.com

І, звичайно ж, не можна не згадати про босоніжки на великій платформі. Вони теж тримаються в моді ще з минулого року, і не дарма, адже таке взуття є одночасно дуже зручним і стильним. Під такі босоніжки і джинси можна надіти що завгодно, від короткого топа, до романтичної блузи з піджаком або навіть звичайної футболки, заправленої за пояс. У будь-якому випадку ви отримаєте крутий і трендовий лук.

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей