Лайм

Час безтурботних прогулянок: 7 стильних спідниць на весну 2020

Які спідниці в моді в цьому сезоні

Весна - час романтики, легкості і приємних довгих прогулянок. У цьому сезоні варто віддати перевагу більш елегантному одягу, щоб ще сильніше підкреслити весняний настрій. У цьому матеріалі ми розповімо вам, які спідниці в тренді цієї весни, і з чим можна їх носити.

Почнемо з класики. Спідниця-олівець з високою талією знову вривається в тренди. І не дарма, адже цей універсальний елемент гардеробу можна надіти практично з чим завгодно. У поєднанні з блузою або строгим гольфом у вас вийде прекрасний образ для офісу або ділової зустрічі. З коротким топом і каблуками - ідеальний наряд для вечірки. Ну а з прикольною футболкою і джинсового або шкіряною курткою і грубими черевиками - прекрасний лук на кожен день.

Ще один фасон спідниці, який буде в моді цієї весни, це максі. Варто також звернути увагу саме на моделі з середньою або високою талією, занижені варіанти зараз поза трендів. Довгі спідниці добре виглядають з будь-якими топами по фігурі. Також ідеальним доповненням стане коротка курточка або маленький піджак. Що стосується взуття, можна поєднувати максі з черевиками, платформою і широким каблуком.

Для тих, хто не боїться показувати свої ніжки, ми радимо спідниці вище коліна. Наприклад, спідницю з плісировкою або широкої складкою. Це більш молодіжний варіант, який добре виглядає з кросівками, грубим каблуком, платформою.

Дамам постарше варто придивитися до міді-моделей фасону "сонце", "полусолнце" та "клинка". Такі варіанти будуть відмінно гармоніювати як з сорочками, блузами і гольфами, так і з будь-якими футболками, короткими куртками, піджаками і навіть легкими светрами.

І, звичайно ж, не можна залишити без уваги один з хітів сезону - шкіряні спідниці по фігурі з високою талією. Вона просто шикарно виглядає із суворим гольфом під горло. Також можна поєднувати таку спідницю з беретом, неформальною футболкою, светром оверсайз. Важливо пам'ятати, що шкіряна спідниця не повинна занадто сильно блищати, щоб не виглядати вульгарно. Також не рекомендується поєднувати її з класичною ділової білою блузою і червоною помадою. Це також може створити трохи вульгарний образ.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно