Лайм

Білі джинси в тренді: модна шпаргалка, як і з чим їх носити цього літа

Що надіти зі світлими брюками у цьому сезоні

Один з головних хітів літа 2020 року - білі джинси. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як і з чим можна носити цей цікавий елемент гардероба. І як створити будь-який образ, від неформального до ділового, поєднуючи світлі штани з різними аксесуарами і топами.

Відразу обмовимося, що мова йде виключно про джинси-скінні з високою та середньою талією. Саме вони увірвалися до літніх трендів і стали супермодними в цьому сезоні. Якщо ви хочете створити кежуал-образ, можна надіти такі брюки з гольфом, кроп-топом або худі. Відмінно підійде картатий тренч або коротка шкіряна курточка. Також непогано буде виглядати джинсовка. Взуття в такому луці може бути будь-яким.

Тепер подивимося, як перетворити білі джинси на частину ділового костюма. Тут все дуже просто, вам потрібно тільки поєднати їх з будь-якої блузою і акуратними туфельками. Для створення максимального ефекту можна взяти маленьку сумочку, зібрати волосся і надіти піджак. До речі, він не обов'язково повинен збігатися за кольором зі штанами.

Білі джинси на романтичне побачення? Легко! Просто надіньте легку блузку, туфлі на зручному каблуці, додайте трохи блиску для губ і яскравих аксесуарів - і образ готовий.

Для створення більш неформального образу можна надіти футболку з логотипом якоїсь групи, взуття на грубій платформі, великі окуляри і використовувати темну помаду. Також добре підійдуть шкіряні аксесуари і незвичайний манікюр.

  • Раніше ми розповіли про 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди.
  • Останній місяцб весни - час романтики, легкості і приємних довгих прогулянок. У цьому сезоні варто віддати перевагу більш елегантному одягу, щоб ще сильніше підкреслити весняний настрій. В окремому матеріалі ми розповімо вам, які спідниці в тренді цієї весни, і з чим можна їх носити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно