RU  UA

Мода

Як цього літа носити спідницю-олівець: 7 стильних луків на кожен день

Найкращі вбрання на літо 2020

Спідниця-олівець, як і інша класика, ніколи не виходить з моди. Тому в 2020 році вона все ще тримається в списках актуальних трендів. З чим поєднувати і як носити таку спідницю цього літа? Про це ви можете дізнатися в матеріалі від наших експертів.

Почати однозначно варто з класичного образу. Цей лук залишається актуальним в усі часи. Він ідеально підійде для будь-якого випадку - і для побачення, і для прогулянки, і для походу на важливу зустріч. Поєднувати спідницю можна з блузою, туфлями-човниками і акуратними аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Спідниця-олівець також може бути і повсякденною. Наприклад, в 2020 році в тренді джинсові спідниці, які можна носити з сорочками, футболками, топами і так далі. В якості взуття до такого вбрання відмінно підходять туфлі на невеликому каблуці.

Фото: pinterest.com

Спідниці пастельних відтінків добре виглядають з білим або кремовим верхом. Також можна витримати весь образ в одній колірній гамі. Наприклад, зараз в моді пудровий рожевий.

Фото: pinterest.com

Цікавий хід - яскрава спідниця-олівець і футболка із зображенням персонажів з мультфільму або кіно. Доповнити образ можна великими аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Для сміливих дівчат хорошим варіантом може бути неформальний стиль. Чорна спідниця буде прекрасно гармоніювати зі шкіряною курткою та безліччю залізних прикрас.

Фото: pinterest.com

Для офісу можна надіти спідницю з нейтральною кофтою або гольфом. Взуття для такого наряду може бути будь-яким, від туфель із закритим носком до кросівок.

Фото: pinterest.com

Ну а для якогось заходу можна вибрати спідницю з мереживом. Такий варіант виглядає одночасно і строго, і досить ошатно. У якості топу добре підійде безрукавка або блуза з відкритими плечима.

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Седина в тренде в этом сезоне - как правильно ухаживать за сединой и какие стрижки лучше выбирать - специалисты поделились советами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Обувь какого цвета в моде весной 2024 - эксперты назвали главные тенденции и показали фото - какую обувь носить этой весной

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору