RU  UA

Мода

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Не бійтесь яскравих поєднань

Кожного сезону модні експерти пропонують нові тенденції, які хочеться спробувати та з якими хочеться поекспериментувати. Цієї весни зверніть увагу не лише на трендові балетки в сіточку, також розберіться з тим, які кольори варто обирати під час покупки нової пари взуття.

Читайте також: Екстремальна довжина і підвороти: головні тренди в джинсах, на які варто звернути увагу.

Фото: pinterest

Пастельний блакитний

Ця тенденція увірвалася в модний світ і готова підкорювати модниць, повідомляє Who What Wear. Вона проникла в найрозкішніші колекції, які пропонують дизайнери. Особливо вони радять звернути увагу на блідо-блакитні туфлі на плоскій підошві, щоб цієї весни освіжити свій гардероб, і в цілому демонструвати легкість в одязі, експериментуючи з повсякденними вбраннями.

Фото: instagram.com/leasy_inparis

Сріблястий

Це ще один колір, на який варто звернути увагу цієї весни. Сріблясті балетки чи туфлі іншого фасону зроблять вашу ходу впевненою та помітною. З простого образу вони створять лаконічний, та навіть злегка святковий. Їх можна носити як із джинсами, так із вечірньою сукнею, коли дні стануть особливо спекотними. Сріблястий - це про витонченість і ефектність водночас.

Фото: instagram.com/lefevrediary

Червоний

Цей колір тримається на піку популярності з сезону в сезон, оскільки залишається одним із найбажаніших та найпопулярніших. Модні експерти радять носити взуття такого кольору практично з усім: взувайте їх і під улюблені джинси, і під модні білі спідниці чи сукні. У такому разі вам вдасться створити весняний аутфіт, який захочеться одягати знову і знову.

Читайте на тему: Монохромні рішення і вертикалі: стилістка назвала правила для оптичного видовження силуету.

Фото: instagram.com/lucywilliams02

Шоколадний

Це - найпростіший спосіб додати образу глибини та урізноманітнити повсякденність. Одягніть темно-коричневі туфлі базового тону і створіть надзвичайно вишуканий аутфіт, який точно не залишиться поза увагою. Якщо ви думали раніше, що коричневий - колір осені чи зими, саме прийшов час змінити цю думку і "погратися" зі стилем.

Фото: instagram.com/hannahlewisstylist

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Седина в тренде в этом сезоне - как правильно ухаживать за сединой и какие стрижки лучше выбирать - специалисты поделились советами

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Какие джинсы носить весной 2024 – фасон подкова, цвет экрю, серые джинсы и другие актуальные модели – фото трендовых вещей