Лайм

Часті помилки осіннього гардеробу, які не варто повторювати в цьому році

Як не треба одягатися восени 2020

Мода постійно змінюється, і іноді це відбувається дуже кардинально. Деякі поєднання, які колись були актуальними, з часом починають вважатися повним несмаком. Саме про такі комбінації наші експерти розкажуть вам в цьому матеріалі.

Почнемо з поєднання коротких курточок зі шкіри або шкірозамінника і блискучих лосин. Така комбінація в 2020 році остаточно пішла в списки максимально застарілих, тепер вона вважається не просто позбавленою смаку, але і навіть вульгарною.

Куртку такого типу краще носити з класичними високими джинсами, прямими брюками або спідницею-олівець, а лосини - з різними широкими худі, затишними світшотами або кофтами оверсайз.

Фото: pinterest.com / Lederlady

Другий пункт нашого списку застарілих нарядів - приталені пальта і взуття на підборах-шпильках. Таке вбрання на 100 відсотків показує, що його володарка, на жаль, не стежить за сучасними модними тенденціями.

Це поєднання виглядає дуже старомодно, без смаку і зовсім не вписується в тренди 2020 року. Також не варто в цьому сезоні носити колготи з будь-якими візерунками.

Фото: cloudfront.net

Третій пункт, сині джинсові костюми, почав вважатися антитрендом ще кілька років тому, але досі багато хто вперто продовжуює ігнорувати цей факт.

Такі костюми пішли з моди досить давно, і повернуться вони точно не скоро. Тому варто розділити такий комплект і носити його частини окремо. Пам'ятайте, що в сучасний лук варто додавати тільки одну річ з синього деніму.

Фото: modnica-shop.com.ua

І останній осінній антитренд - комбінація джинсових штанів скінні і високих чобітків. Ботфорти та інші подібні моделі взуття прекрасно виглядають зі спідницями, діловими шортами і навіть деякими варіантами футболок. Але в поєднанні з вузькими джинсами - це справжній модний провал, який точно привів би в жах світових стилістів.

Вузькі штани добре виглядають з кросівками, кедами, черевиками, класичними човниками. Також такі штани можна носити з півчобітками і модними в цьому сезоні сліпонами.

Фото: hochu.ua

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей