Лайм

Шпаргалка на осінь: 5 хитрих способів подовжити ноги та підкреслити фігуру джинсами

Як вибрати правильну модель джинсів, щоб виглядати ефектно

В арсеналі кожної модниці обов'язково повинні бути одна або кілька пар джинсів, які підкреслять всі переваги фігури та приховають недоліки. Тим більше що зараз джинси можна вдягнути не тільки на прогулянку з друзями або романтичне побачення, поєднувати зі шкіряною курткою або пальто, але й на ділову зустріч, і в офіс, головне - правильно обрати колір, фасон і грамотно підібрати аксесуари.

Які ж джинси обрати, щоб ваші ноги візуально виглядали довшими, а сідниці та бедра - максимально апетитною?

Колір

По-перше, зверніть увагу на колір. Щоб домогтися максимального ефекту стрункості, вибирайте джинси чорного або темно-синього кольору. Але пам'ятайте, що декор, будь-то потертості, розводи, кишені, нашивки, вишивка, заклепки, візуально збільшує форми.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Довжина

По-друге, при виборі не забудьте про довжину. Найкраще вибрати класичні прямі моделі або джинси скінні, які повинні закінчуватися на щиколотці або трохи прикривати її.

Фото: pinterest.com

Об'ємні завужені джинси - вище кісточки, підкреслюючи тим самим вузьку частину ноги.

Джинси кльош, навпаки, повинні бути досить довгими, щоб закривати каблук.

Фото: pinterest.com

Посадка талії

По-третє, не забудьте звернути увагу на посадку. Якщо ви хочете візуально подовжити силует, забудьте про модні в минулому джинси із заниженою талією. Вибирайте посадку із завищеною талією, яка створює ілюзію, що ноги починаються вище. Також джинси не повинні бути великі в талії.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Підбори

Ефект максимально довгих і струнких ніг створять джинси кльош і туфлі на високих підборах. Зверніть увагу, що такі джинси мають бути максимально довгими і покривати весь каблук.

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що вертикальні стрілки і смуги також допомагають подовжити силует, особливо ефектно ці елементи виглядають на джинсах кльош.

Фото: pinterest.com

Кишені

Щоб підкреслити не тільки ноги, але і сідниці, зверніть увагу на кишені. Якщо потрібно візуально звузити таз, віддайте перевагу моделям з близько посадженими кишенями.

Фото: pinterest.com

Щоб візуально "підтягнути" форми, вибирайте джинси, задні кишені яких знаходяться злегка під нахилом або розташовані досить високо.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору