RU  UA

Мода

Як виглядають наймодніші жіночі брюки цієї весни: фасони та кольори сезону

Вибирайте найрізноманітніші моделі для повсякденних образів

Поки деякі модниці утеплюються вовняними светрами та термобілизною, інші вже розпочали підготовку до весняного сезону. І якщо ви вже приглянули моделі курточок на наступний сезон, радимо також звернути увагу на фасони трендових брюк. theLime вирішив зробити для вас добірку з наймоднішими варіантами.

Для створення стильного повсякденного луку придивіться штани з високою талією та розрізами спереду. Ви можете вибрати як класичний чорний колір, так і білий, бежевий або коричневий, які урізноманітнять весняні образи. Доповніть їх блузою контрастного кольору, ботильйонами або туфлями та невеликою сумкою.

Тим модницям, які можуть похвалитися тонкою талією та довгими ногами, рекомендуємо звернути увагу на завужені до низу штани зі стрілками та високим поясом. Доповнять образ у прохолодні дні водолазка, ботильйони та шкіряна куртка, а у тепліші – легка блуза, відкриті босоніжки та клатч.

Штани з еко-шкіри вже декілька сезонів продовжують залишатися в модних трендах - не виняток і весна-2022. Для повсякденних луків підберіть злегка розкльошені брюки коричневого відтінку. З ними одягайте однотонну футболку або лонгслів, а також піджак. Носити їх можна як із кросівками, так і з туфлями на високих підборах.

Стильний образ для виходу в світ допоможуть створити брюки з еко-шкіри з корсетом та невеликими розрізами спереду. Носити їх можна як зі звичайною однотонною футболкою, так і з ошатною блузою з об'ємними рукавами. Доповніть лук туфлями на високих підборах та невеликим клатчем.

Ще один варіант в еко-шкірі - штани прямого крою з поясом на резинці. Така модель підійде як для походу в офіс, так і для розслабленого образу вихідного дня. Підберіть варіант бежевого або молочного відтінку, а доповнять лук довгий светр та зручні лофери на шнурках.

Ще один тренд сезону - брюки-палаццо з еко-шкіри. Підберіть модель у яскравому кольорі, наприклад зеленому. Одягайте в'язаний жилет молочного відтінку, такі штани та бежеві туфлі-човники. Доповніть образ капелюхом із широкими полями та клатчем у тон до штанів.

Якщо ви зібралися за місто, пригляньте модель трикотажних штанів у рубчик. Носити їх можна як із водолазками, так і з короткими кроп-топами. Доповніть лук зручними кросівками, маленькою сумкою через плече та тренчем.

Ще один варіант на теплу весну – брюки-палаццо. Для створення стильного образу підберіть модель яскраво-зеленого, рожевого або синього кольору. А доповнять лук кардиган молочного відтінку, масивні прикраси та зручне взуття.

Для створення стильного ділового образу надягайте широкі штани яскраво-малинового кольору, білу футболку та чорну сорочку або піджак зверху. Лінію талії підкресліть шкіряним ременем, а доповнять лук ботильйони на високих підборах та лаконічні прикраси.

Також на теплу весну пригляньте брючний костюм. Це можуть бути штани-кюлоти та подовжений двобортний піджак карамельного відтінку. Ви можете носити їх як разом, так і доповнюючи іншими речами контрастного кольору. Для образу в стилі total look надягайте білий лонгслів, костюм та замшеві туфлі-човники в тон. А доповнити його можна класичною сумкою невеликого розміру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Седина в тренде в этом сезоне - как правильно ухаживать за сединой и какие стрижки лучше выбирать - специалисты поделились советами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Обувь какого цвета в моде весной 2024 - эксперты назвали главные тенденции и показали фото - какую обувь носить этой весной

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору