Лайм

Джамала показала, як носити модний одяг оверсайз цією зимою: фото

Візьміть собі на замітку варіант повсякденного образу

На вулиці поступово холоднішає, тому чимало модниць підшукують нові ідеї, як і з чим поєднувати верхній одяг. І якщо у вашому гардеробі є пальто або інші речі в стилі оверсайз, сміливо створюйте модні луки. theLime вирішив докладніше розповісти, як це робить популярна українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2016 та молода мама Джамала.

Як і багато інших українських селебріті, співачка стежить за модними трендами і часто публікує у соціальній мережі Instagram фото своїх образів як у повсякденному житті, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Цього разу вона поділилася знімками з прогулянки засніженим Києвом. Для повсякденного луку Джамала вибрала яскраво-жовтогарячий светр із високим горлом, широкі чорні штани, які вона підвернула внизу, і черевики на масивній платформі. Свій образ вона доповнила двобортним пальто оверсайз із широким коміром, а також чорними шапкою та шарфом, який вона недбало пов'язала на шию.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте також: Катя Осадча показала наймодніший фасон джинсів цієї зими.

Зазначимо, що в осінньо-зимовому сезоні широкі штани та пальто – це трендове поєднання. Ви можете підібрати укорочений варіант, як у Джамали, так і довгий фасон.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Для створення стильного офісного луку придивіться широкі штани зі стрілками, теплий светр із високим горлом та довге пальто. Доповніть образ класичною сумкою та взуттям із вузьким носком.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант повсякденного луку - широкі штани, масивне худі з капюшоном та пальто оверсайз. Доповніть образ утепленими кросівками та місткою сумкою-шопером.

Фото: pinterest.com

З широкими брюками та пальто можна створити також святковий лук для різних заходів. Одягайте білі штани, блузу або топ, піджак, а зверху накиньте пальто карамельного відтінку. Доповніть образ взуттям на високих підборах та сумкою-клатчем із ручкою у вигляді ланцюгів.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору